Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
SX Wave
aktív tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
-
PeteePeti
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Teljes mértékben egyet értek veled! Hidd el, gyakorlati haszna nem sok volt ez edge szélnek nálam sem, és ezt volt S7 Edge és S8+ tulajként mondom! Én csak a túlzott edge undort nem értem! De, hát nem vagyunk egyformák! Én mindenféle iszonyat nélkül együtt tudok élni vele!

-
doooo
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
"Teljesen normális hangnemben tettem be én a linket a samu vezérről."
Mhm... tényleg az volt. Semmi kárörvendő, gúnyos él, semmi ledegradáló hangnem. Na látod, én is pont így nem írtam rád semmit. Peace.
-
Swinegod
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Nemmintha az Apple eröltett volna olyan felesleges dolgokat is, mint az OLED, nagy akku, kisebb kávák vagy több RAM
-
Ricardo
titán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Már várom a teszteket, hogy mit tud a kamera. Mondjuk egy darabig nem fenyeget a vásárlás réme

-
doooo
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Hol láttál személyes jelzőt benne? Vagy már az egész országot te képviseled, egy személyben? Mert akkor viszont tényleg volt pár...
-
doooo
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Az a vicc, hogy itt okoskodsz olyan országról, olyan cégekről, amikről foglalmad sincs. Holott egy kiselejtezett, ellaposodott kis porfészekben tengődsz, ahol még mindig az 50 évnyi szocializmus agymosása érződik (többek között a kicsinyes, naív mentalitásban, ami ebben a topicban már eddig is jelen volt, de most új mélységeket ért el), a lopás és a csalás a legpofátlanabb módokon zajlik, és a legrosszabb, hogy ott még törvény elé sem állítják az elkövetőket, nemhogy elítéljék... és még ez a "vicc ország"...
-
BeastMode
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Ez igaz, de ha csak egy, a telefon kamerájával lőtt képet akarsz gyorsan szerkeszteni, akkor praktikusabb csak bedokkolni és csinálni, mint bekapcsolni a PC-t, átmásolni és ott csinálni.
Viszont abban igazad van, hogy teljes mértékben sose fogja kiváltani a PC-t a Dex. -
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Itt pont nem probléma, hogy a kijelzőből veszi el a helyet, mert nagyon magas a kijelző. Ha a már megszokott arányú 5.7 colos kijelzőről lenne szó, igazat adnék neked.
-
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Nem, hanem azokat, akik kiakadnak az árán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Renault, Dacia topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux Mint
- Goddess of Victory:Nikke
- Star Citizen
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest