Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SX Wave
aktív tag
Abban igazad van, hogy ezt a hardvert már nincs nagyon hová feltornázni. Viszont ha már prémium kategóriáról beszélünk akkor jöhetett volna 6/128 kivitelben, ha ezt megtudja lépni egy Huawei, akkor a Samsungtól is elvárnám.
Meg hiányoznak a jelenlegi modellből olyan apróságok, amik megvoltak az elődökben, mint az infra és a hőmérséklet szenzor.
Persze már az is jó, hogy van DS csúcs készülék a samutól, viszont jobban őrültem volna a DS+microSD kombonak, hamár nem 128GB a ROM.
Természetesen így is megveszem ezt a készüléket, mert nekem fontos az S Pen, csakhogy ennyi pénzért már nem szeretek kompromisszumot kötni, de hát ez van, nincs választási lehetőségem. -
7Heads Drago
veterán
okoskodsz, ellaposodott kis porfészekben tengődsz, agymosása érződik, kicsinyes, naív mentalitásba
És mivel nekem címezted a hsz-t elég nehéz nem észrevenni. Vegyél vissza. ha kérhetem.
Teljesen normális hangnemben tettem be én a linket a samu vezérről.Érdekes lesz az új dupla kamera konstrukció. Kíváncsi leszek rá mennyire fut be.
Az edges panel sokaknak nem jön be. Nem vágom miért nem lehetett egy edge mentes verziót is csinálni pl az S8-ból. -
babosmiki
addikt
Nagyon nehéz..a rakat üveg meg fém az S8+ ban is benne volt, nehogy már az a két grammos második kamera meg a pen annyit számítson! Az akksin sokkal többet spóroltak..Én az S8+ hoz hasonlítottam nem a többi gyártóhoz.
Összességében nem győzött meg, és nekem igen is számít az a + méretnövekedés amikor már az is aránytalan volt..Senki sem írta, hogy csak a súly és a méretnövekedés a döntő.. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Három lett, maradhat?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parfüm topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- alza vélemények - tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Összességében nem győzött meg, és nekem igen is számít az a + méretnövekedés amikor már az is aránytalan volt..Senki sem írta, hogy csak a súly és a méretnövekedés a döntő..