Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Keresés
		Új hozzászólás Aktív témák
- 

7Heads Drago veterán okoskodsz, ellaposodott kis porfészekben tengődsz, agymosása érződik, kicsinyes, naív mentalitásba 
 És mivel nekem címezted a hsz-t elég nehéz nem észrevenni. Vegyél vissza. ha kérhetem.
 Teljesen normális hangnemben tettem be én a linket a samu vezérről.Érdekes lesz az új dupla kamera konstrukció. Kíváncsi leszek rá mennyire fut be. 
 Az edges panel sokaknak nem jön be. Nem vágom miért nem lehetett egy edge mentes verziót is csinálni pl az S8-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
		- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Szólánc.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
	- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
	- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest