Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz
PeteePeti
üzenetére
Nézd, úgy vagyok vele, hogy ha már kp veszek egy nem olcsó készüléket, akkor ha valamin tudok spórolni, akkor azt miért ne tenném meg? Enniyre nem vagyok a pénztárcám ellensége.
Ha választanom kell, hogy 18Eft-ot fizessek egy Samsung boltabn kapható kiegészítőért, vagy mondjuk 6eFt-t egy kínai másolatért, akkor - ha a másolat betölti az eredeti funkcióját - inkább veszem az olcsóbbat.
A 18eFt-os tartozékban nem a beépített alkatrészek a drágák, így nyilvánvaló, hogy azt (vagy közel azt) le lehet gyártani gombokért.
Mivel nekem (ahogy írtam is) korábbi vezeték nélküli töltők vásárlásakor bizonyított a "kis hamis", így azt gondolom, hogy helyes döntés volt.És (ahogy írod te is) "mindenki maga tudja", milyen dolgokat preferál egy döntésnél.
-
tipuka
addikt
válasz
PeteePeti
üzenetére
azt hittem azért 300k-ban kb megáll, amit ollie is mondott, akkor inkább a samsung boltban vegye az ember...
meg az 5k forintos előfizum mellé is csak 11k ft kedvezményt kapok egy Note 8 -ra, ha megveszem? annyira nem szívgerjesztő. főleg, hogy a feleannyiba kerülő telefonra is ugyanannyi 11k kedvezmény járna... na mindegy befejeztem a sírást, V30-ra vagyok kíváncsi most már 
-
7Heads Drago
veterán
válasz
PeteePeti
üzenetére
Sztem majd ez is úgy járhat akár mint a Tv-k hajlítása.
Na meg azon kívül hogy a trend szerint ez most a menő, nem vágom hogy milyen gyakorlati haszna van neki. A képernyő széle a kerekítés miatt sérülékeny és még torzítja is a képet. És ezt pont egy ceruzás phableten
Persze ezt nyilván userek tudják jobban megítélni hogy zavaró-e rajz közben. Nyilván profi rajzra gondolok, nem firkálásra.
Kíváncsi lennék az érvekre ami az edge panel mellet szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- További aktív témák...
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

nekem már azért lehet megéri átmennem e-hónapban abba, pont lejár a csomagom.
Persze ezt nyilván userek tudják jobban megítélni hogy zavaró-e rajz közben. Nyilván profi rajzra gondolok, nem firkálásra.