- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ForRedGlory #97 üzenetére
Megfejeltem én is, bár az a helyzet, hogy nem fognak vele foglalkozni!
Maximum törlik, vagy elkönyvelik azt kész!(#101) Donki Hóte: Ezt a nettó hülyeséget hogyan hoztad össze abból amit leírt? Vagy a szövegértéseddel, vagy az olvasási készségeddel vannak gondok!
Én ismerem a fórumtársat és nem okoz neki gondot, kiadni ennyi pénzt egy telefonért.
Itt az elv a lényeg és semmi köze a profithoz már! Apple 2.0 cég lett, akik valóban a profitra mennek, minimális változtatásokkal! Ez a Samsungra, mármint az anyagi oldalra nézve igaz! Kezdik azt a stílust felvenni!
Persze, itt jön az, hogy aki megveszi, az ebbe belenyugszik vagy nem érdekli! Így, meg ha van kereslet, lesz kínálat!
De, legalább tennének le ezért az asztalra. Ne egyen pink a kijelző ennyi pénzért, ne legyen recsegős, gyártási hibás a kijelző, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest