Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1115) mazsiii92


mazsiii92
aktív tag

Sziasztok!

Tavaly januárban vettem a telefont, és akitől vettem ő feltelepített rá baralajbi romot. Úgy kb novemberig nagyon jó volt, aztán észrevettem, hogy fb messenger üzenetek sokszor nem kerülnek elküldésre, mintha beragadna, az üzenet mellett üres karika lett, és ez magától nem változott, csak akkor, ha bezártam az alkalmazást és újból megnyitottam, de volt, hogy 5 percenként csinálta ezt a fagyást. Sőt az is előfordul, hogy az alkalmazás elveszti a jelet, és kiírja, hogy próbál kapcsolódni de nem sikerül neki. Aztán később feltelepítettek nekem egy gyári romot, ami félig magyar félig angol volt. Itt működött 1-2 napig a messenger, de utána rossz lett, majd kb 2 hete visszatetettem egy újabb baralajbit (nem tudom hogy a legújabb-e), de ott is produkálja ugyanezt a hibát. Szóval azt kérdezném, hogy ez nálatok is előfordul? Lassan kezdem azt hinni, hogy vagy a fb szivat meg, vagy a telefonnál nem jó valami. Édesanyámnak telenoros Lenovo A606 van, nála minden flottul működik, barátnőmnek egy régi Samu van, ott is tökéletes, IOS-es eszközön meg pláne hibátlan.

Egyébként már az elejétől fogva nem volt tökéletes a gmail szinkronizálás wifi alatt, de megtanultam élni vele. Ez a fb viszont nagyon zavaró mert sokkal többet használom, mint a gmailt.

Ja és nem mókoltam semmit a beállításokban, meg nem is állítottam semmit takarékosra, szóval nem ilyesmi okozza ezt a hibát. Valakinek valami ötlete?

Ja és ha van valakinek egy összetört telefonja, de ép hátsó kamerával, akkor azt megvenném. Sajnos tél óta nem fókuszál a hátsó kamera, roppant idegesítőek az életlen távoli és homályos közeli képek.

iPhone 13 Pro + Watch Ultra 2 + MacBook Air M1 + AirPods Pro 2 + PS5

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.