- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireolto
tag
Jár még erre valaki?
Találtam a fiókomban A806-hoz érintő "kijelzőt". Tehát csak az érintő. LCD nélkül.
Mindkét oldala fóliázott. Ja, és fehér. Kell-e valakinek? -
cbm1974
tag
Sziasztok!
Tud valaki olcsón A806-hoz aksit?
-
yaesu
csendes tag
Sziasztok! Tud valaki segíteni? Azt írja ki az ESET nor 32, hogy feltört a telefonom! Kinéo lehetne frissíteni? Kínából rendelt volt anno.
-
Üdv 2 napja keresgélem a drivereket a romcseréhet de nem jutottam dűlőre.Valaki linkelné hol találom és milyen sorrendben kell telepíteni?Köszi.
-
-
Frenk
aktív tag
Sziasztok,
Lenovo A806,
android:4.4.2
(Baralajbi rom)Segítséget kérnék az alábbi problémával kapcsolatosan.
Amennyiben a fenti készülékre érkezik hívás akkor 2 kicsöngés után a hívás megszakad és a hívást indító fél kap egy sms-t - "Éppen vezetek. Később kapcsolatba lépek Önnel." tartalaommal.Ami furcsa, hogy nincs beállítva semmilyen híváselutasító funkció valamint a "Gyors válaszok" opcióban sem szerepel a fenti szövegtartalmú lehetőség.
-
enginerus
csendes tag
Sziasztok!
csak az SP flash tools-al lehet frissiteni?
Amiket letöltöttem a needromról azokban .img kiterjesztésü file van a progi meg .bin-t kér. -
dody07
tag
válasz
Gezakekazeg #1266 üzenetére
Az asszony használja.
Nem panaszkodik. "az jó" -
dody07
tag
válasz
Gezakekazeg #1264 üzenetére
Én innen vettem
[link] -
Gezakekazeg
csendes tag
sziasztok.
Tudtok elfogadható áron, elfogadható minőségű akksit a telefonhoz ?
Sajna 8 óra alatt lemerül és nem nagyon van nyomogatva.Köszi előre is a segítséget (és a linkeket
)
-
diablo1984
veterán
válasz
hevizms #1262 üzenetére
akkubaj, ami nálam volt, az is épp ilyen, én is romtelepítéssel kezdtem és akkor is ezt csinálta, átraktam a sajátom akkuját, hibátlanul ment, bootolt, beállítgatta a dolgait(mint rom telepítés után szokta) és bejött a rendszer! Hidd el, az akku lesz a hibás, csak azt nem értem, hogy hirtelen hogy hal meg ennyi mindenkinél szinte egyszerre az akku
#összeesküvéstérzek -
hevizms
addikt
Nos felflasheltem a Baralajbi romot hibátlanul,de a teló továbbra is csak azt produkálja hogy bekapcs gombot nyomva zizzen egyet,bejön a LENOVO felirat,majd elsötétül,aztán újra zizzen,majd a LENOVO felirat,majd elsötétül,aztán újra zizzen,majd a LENOVO felirat és igy tovább.
Akkut multiméterrel mérve 3,9V-ot mutat.
Ettől lehet még rossz az akku vajon?
Siófok környékéről nincs valaki akinek ilyen telója van? -
hevizms
addikt
válasz
diablo1984 #1260 üzenetére
Köszönöm az infót.
Aztán közben lehet nem is rom probléma van a teloval hanem az akku,ahogy olvasom az utóbbi hozzászólásokat -
hevizms
addikt
Üdv mindenkinek.
Ha támogattam Baralajbit,akkor utána hogyan kapom meg a kitömöritéshez a jelszót tőle?
-
Zahze
csendes tag
válasz
diablo1984 #1256 üzenetére
Nah ennek örülök, már azt hittem nagyobb gondja lett a telefonnak. Köszönöm a választ
-
diablo1984
veterán
Igen, akku baj, kollègámè is ilyen, akku csere után hibátlan! Valszeg töltőről azèrt nem bootol, mert akku nèlkül sem tud, kell egy alap indító neki, ha ez nincs, akkor a töltőről sem tudja pótolni.
De mint írtam tapasztalatból tudom, hogy így hal meg az akku, az aliról fillères tètel hozzá az új! -
Zahze
csendes tag
Sziasztok.
Lassan két éve vagyok LenovoA806 tulaj, jóformán az első percektől fogva felraktam a baralajbi rom-ot és az is tökéletesen üzemelt, hiba nélkül.
Körülbelül 1 hónapja elkezdte a telfon hogy random újraindulgatott, aztán már odáig fajult a dolog hogy be se bír kapcsolni aksiról. Ezt úgy értem hogy amikor elindítom akkor eljut a Lenovo feliratig és újraindul.
Arra gondoltam hogy elszállt az aksi és nem bírja a feszt tartani a teló bekapcsolásakkor. Ugyanakkor ha rádugom töltőre akkor is eljátsza ezt az esetek 90%-ban, a maradék 10%-ban pedig beindul, használom rendesen majd egyszer (gondolom terheléstől függően) kikapcsol és kezdődik előről a dolog.
Ahogy látom az előttem levő hozzászólásokban már írtak ilyen hibát, ugyanakkor nem értem hogy töltő hogyhogy nem bírja kiszolgálni a telefon működéséhez kellő feszültséget?
Valakinek valami tipp? -
doki75
csendes tag
válasz
diablo1984 #1253 üzenetére
bekapcsol csak a lenovo logoig jut el
-
diablo1984
veterán
Mert nem volt rootolva?Nekem a minidealről eleve rootolt telefont küldtek így annak a menetét nem tudom, főleg nem olyan telefonnál, amit nem lehet bekapcsolni!
mod: Attól még nem indul el az android, így a google play-ből nem tudod rootolni!
itt egy leírás hogy hogyan kell telepíteni a romot a telóra, igaz ez működő telefon esetén, de gondolom a tied is működik annyira, hogy felismerje a rendszer!
-
doki75
csendes tag
válasz
diablo1984 #1251 üzenetére
rootolni nem kell?
meg meik programmal -
doki75
csendes tag
válasz
diablo1984 #1248 üzenetére
de ez nem indul el odáig hogy felismerje a gép. ha segitenél mindent leirni meg mit honnan tölcsek le azt megköszönném. nem kérem ingyen.
-
diablo1984
veterán
-
doki75
csendes tag
válasz
diablo1984 #1246 üzenetére
hát szerintem is csak nem tudom hogy áljak neki. segitenél?
-
doki75
csendes tag
válasz
diablo1984 #1244 üzenetére
de ez nem kapcsol ki. akár egész nap világit a lenovo logó
-
doki75
csendes tag
Sziasztok. Valaki segitsen vagy egy ijen lenovo a 806 és a gyártó lógonál megáll nem indul. Mit csináljak???email: doki751215@freemail.hu.
-
Csugu68
újonc
válasz
st3v3np3t3r #1238 üzenetére
Köszönöm a segítséget, remélem, sikerül megoldani.
-
-
Csugu68
újonc
Sziasztok! Én is vettem egy Lenovo A806-ot, két és fél hónap után elkezdett mindenféle applikációt letölteni, mintha vírusos lenne, vírusirtó pörög ezerrel. A gyári beállítások visszaállítása sem segített, az indítófájlba fészkeli be magát az alkalmázás. Nekem azt mondták a szervízben, hogy ez sajnos Lenovo betegség, valami a szoftverében van, amitől ez előfordul.Nem tudom, később megismétlődik-e ez a probléma. Valaki találkozott már ilyen esettel?
Egyébként én keveset netezek, nemigen töltöttem le semmit.Köszönet, ha valaki tud segíteni.
-
adamkrisz
újonc
Sziasztok!
Letöltöttem a Baranyi Lajos féle vibe ui-t a pc-re de itt az én tudományom megállt. Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tovább!?
Előre is köszi!
-
LacBp
tag
válasz
st3v3np3t3r #1234 üzenetére
550ft..
szerintem pár óra cumit megspórolsz vele.. és ez a Legmagyarabb.... de persze ha kísérletező kedvedben vagy
4-5 romot megpróbáltam én is... s Baralajbié volt a leginkább magyarított
-
-
Zozi21
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #1232 üzenetére
Baralajbi romját meg se próbáltad?Az nem gond h rootolt,működjön
Nem tudom hogyan sikerült igy elnyomnia vmit,keresek akkor vmi régi romot...
-
-
Zozi21
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #1230 üzenetére
Szia! Haverék telója is beadta ezt a reklámos dolgot,meg ledobál wifiről,meg hasonlók...Eddig nem volt vele gond,de pár napja szarakodik.Meg tudod esetleg mondani h milyen romot szedtél le?Illetve miért baj az h rootolt? Köszi a választ.
-
válasz
diablo1984 #1229 üzenetére
4órámba telt mire találtam egy magyarul tudó gyári rendszert, az is rootolt volt :/
-
diablo1984
veterán
válasz
st3v3np3t3r #1228 üzenetére
ja, akkor tűzre vele, így is idegel emgen is, hogy már mindenhol ezek mennek, ez a sok brutál pofámba táncoló reklám a guglitól kémkedett személyre szabott infók alapján, a pöcs kivan minddel! remélem a pokolban fog fortyogni aki ezt a féle marketinget kitalálta.....
-
válasz
diablo1984 #1227 üzenetére
Az oké....de ez a teló másodpercenként 6 reklámot akart telepíteni meg egy csomó appot felrakni, közben éjjel megoldottam, 1 rendszert találtam ami tud magyarul, így kapott egy másik szofvert
-
diablo1984
veterán
válasz
st3v3np3t3r #1226 üzenetére
nekem csak 1-2 alkalmazás erőltet reklámot, de az az alkalmazásba van írva, abból "élnek".
-
üdv, találkozott már valaki magától telepítgető és reklámokat dobáló A806-tal? hogy lehet megszerezni a gyári rendszert és hogy lehet visszarakni?
-
-
-
-
rugalmas
csendes tag
Szia,Duliee!
Bocsánat,de jól emlékszem,h még régen azt írtad,h nem tuti a baralajbis ROM?
Csak mert én is lecserélném,de félek tőle.Te melyik verziót raktad fel tőle?És mitől függ h gatya lesz-e a telónak,kiderült végül? -
-
Halló rég jártam erre, valaki tudna A806-hoz root-ot adni?
TWRP-t feldobtam, SuperSU elvileg felmegy, de nem megy a program rendesen
-
Anstream
újonc
Sziasztok!
Tegbnap hazavágtam egy hard reset programmal.Nem bootol.
Tud valaki segíteni?Úgy látom egy teljes romot kell újra feltennem neki?
Huhh, vajon hányadik hozzászólásban van a leírás...azért keresgetek.
Köszönöm!
-
LacBp
tag
válasz
gascili #1212 üzenetére
SZia!
Köszi a segítséget! Úgy-ahogy boldogultam!
A twrp -t nem tudtam feltenni, hiába próbáltam, látszólag letöltötte a telefonra, de csak a kínai recovery maradt.. (gyanús, hogy rootolni kell a telót hozzá előbb) viszont működő telefon alatt superuserrel elindult a twrp.Flashtool -lal fel tudtam tenni a 806 multilanguage rom -ot. Szépen megy.. 70%ban magyar , többi angol. Érdekes, hogy logikátlanul hol angol - hol magyar..
Próbáltam egy VibeUI -t is.. ezt twrp ből , szintúgy 70% körül magyar csak, max más menükben magyar, amiben a másik fw angolt volt..
Van ami 90%ban magyar legalább? vagy ez hiú ábránd?!
-
-
gascili
csendes tag
Ezt töltsd le. Tömörítsd ki mondjuk az asztalra. Van benne egy egy superuser.zip, (ez kell a roothoz) Egy mappa "A806 TWRP2.8 MDS" néven. Ebben van a custom recovery.img és a scatter file - ez kell a flasheléshez.
A harmadik mappában van az sp flashtools program és a hozzávaló driver telepítő, valamint egy pdf file, ami elmagyarázza a flashtools beállítását. A driver telepítésével kezdj! -
LacBp
tag
Sziasztok! csaks zeretnék képben lenni,mert nem egészen értem...
Szóval! szeretnék egy a806 -ra twrp -t feltenni flashtool lal, és utána recovaryből sd kártyáról frissíteni.
A fw megvan, amit feljebb ajánlottatok s spanyol oldalról. de abban nincs semmi segédprogram.
Flashtool megvan, optoinsban a pipa bent.
Download agent -nél Az allin.bin betallózva
scatter - na itt a kérdés!van egy MT6592 -es scatter.txt -m. Ha ezt úgy ahogy van, bemásolom a twpr könyvtárba (ahol a twrp recovery.img van) akkor fogja tudni,hogy ott az img fáj. és azt kell feltöltenie? vagy egy speciális twrp -s scatter kell?
Mert ha így betallózom,akkor nem teszi be automatikusan a pipát a zöldfehér recovery sorba...
próbálkozni most nem tudok,mert nincs kéznél a telefon! de ha kéznél lesz, akkor meg nem fogok tudni töltögetni!
Köszi!
-
zsolt16
újonc
Üdv mindenkinek! Vásároltam külföldröl egy Lenovo A 806-os készüléket.Nemtudom a 4G-t telenoros hálozaton elérni.Van e valami megoldás erre?
-
dtiborka
újonc
válasz
diablo1984 #1200 üzenetére
Nem mintha nem lenne elég a belső memoria,csak megszoktam,hogy pàr dolgot àthelyezek,most meg semmit nem enged ez a telefon,még a legalapabb alkalmazàsokat sem,ezen meglepödtem nagyon....van erre valami megoldàs,alkalmazàs?Pròbàlgattam több félét de semmi....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Megérkezett a várva várt középkategóriás LTE modell, a...
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest