Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Narxis

nagyúr

válasz Fancy-boy #259 üzenetére

Ez a világ szégyene ami ebben az országban megy, teljesen jól nyomonkövethető volt a csomag amíg meg nem érkezett ide Magyarisztánba, utána annyit látni, hogy vámolásra felvéve majd 1 óra múlva vámolás befejeződött. 20 napja ennyi az infó.

Na most a 20 milliárd forintos kérdés, hogy a 21. században, hogy nem lehet annyi információt kapni akár a vámosoktól akár a futárcégtől, hogy itt van a csomag csak nem tudtuk még kiszállítani/kiadni vagy akármi?

Mert ha lenne egy e-mail cím vagy telefon ahol meg lehetne kérdezni és meg tudnák nézni az hatalmas előrelépés lenne mert akkor tudom, hogy oké itt van, majd egyszer kihozzák, nem optimális de jobb mint a NAGY BÜDÖS SEMMI.

Azt olvastam most, hogy állítólag nem a vám a hunyó hanem a futárcégek mert nem viszik el időben vámról a csomagot. Van, hogy hetekig ott áll és nem frissítik a csomagkövető rendszert sem.

Amúgy elég régóta rendelgetek, szerintem minimum 10-15 éve de nem emlékszem, hogy ilyen rossz lett volna valaha is a csomagszállítási helyzet az országban. Nagyrészt a posta feküdt meg karácsony előtti időszakokban de azóta ősszel mindig felvesznek egy csomó embert. Talán egyetlen cégben bízok még és az a GLS, de lehet csak kevés helyen tudtam őket választani és ők se olyan jók.

Az összes többi futárcég a hígfos különböző színű ás állagú változata.

Az ügyfélszolgálatot pedig legalább 1 órán keresztül kell hívni vagy hallgatni a zenét, ezt olvastam.

Új hozzászólás Aktív témák