Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corleone33
senior tag
Anno én a csomagomat házhozszállítással kértem, mert megelégeltem, hogy közel 10 napig nem tudták automatába betenni azt a csomagot, lőn csütörtök, a csomagnak természetesen nyoma sehol, majd reddites DPD-s kolléga írta hogy a csomag nagy nehezen előkerült, este hatig átvehetem a depójukban!!
Na ott durrant el az agyam kicsit, 10 napig(!!) rostokol a csomagom depóban, egyszer kísérelték meg a kiszállítást automatába (nem sikerült mert tele volt) utána meg pihentették tovább depóban (értem én hogy nekik nem sürgős...
), majd amikor hazhozszállítàst kérek, még én menjek el a csomagomért a világ másik végébe? (Mert na, ráérek természetesen, egész nap semmit se csinálok
)
Felvettem a webshoppal a kapcsolatot és pénzvisszatérítést kértem mert ehhez nincs türelmem hogy ilyen idiótákkal küzdjen
Ja azt meséltem amúgy, hogy ezalatt a mizéria alatt közel 50 percet(!) telefonálgattam a DPD-vel? Mert ők maguktól nem jelezték volna hogy hékás, késni fog a csomagod...
Vicc, az egész magyarországi branch az
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest