- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
Ugyan ezt eljátszották velem is(az én csomagom elvileg nem fért be az automatába, nem látja mekkora a csomag, hogy csak ott jött rá, hogy túl nagy!?
), annyi extrával, hogy megbeszéltük, hogy az egyik boltban(ami átvételi pont) leadja és majd ott át tudom venni, na másnap mielőtt mentem volna a boltba az ügyfélszolgálatot felhívtam, hogy akkor tutira a boltban van e csomag, hát kiderült, hogy a futár elfelejtette kivinni a csomagot(ami természetesen egy nem olcsó cucc volt Amcsiból), na ekkor jött el az a dolog(amit neked is javaslok), hogy kimentem az átvételi pontra ahol a depó is van(persze a világ végén van) és ott helyben vettem át a cuccot.
Tudom ez nem normális, de ennyi huza vona után már csak azt akartam, hogy nálam legyen a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem tudom kinek milyen tapasztalatai vannak a céggel, nekem most van velük dolgom először, de egyelőre úgy tűnik egyben...
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Be is futott a Honor GT Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple asztali gépek
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest