Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
Ugyan ezt eljátszották velem is(az én csomagom elvileg nem fért be az automatába, nem látja mekkora a csomag, hogy csak ott jött rá, hogy túl nagy!?
), annyi extrával, hogy megbeszéltük, hogy az egyik boltban(ami átvételi pont) leadja és majd ott át tudom venni, na másnap mielőtt mentem volna a boltba az ügyfélszolgálatot felhívtam, hogy akkor tutira a boltban van e csomag, hát kiderült, hogy a futár elfelejtette kivinni a csomagot(ami természetesen egy nem olcsó cucc volt Amcsiból), na ekkor jött el az a dolog(amit neked is javaslok), hogy kimentem az átvételi pontra ahol a depó is van(persze a világ végén van) és ott helyben vettem át a cuccot.
Tudom ez nem normális, de ennyi huza vona után már csak azt akartam, hogy nálam legyen a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest