Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Ki a jó mozdonyvezető? Szerintem aki 30-35 évet végignyom úgy hogy nem esik ki a pályáról, az már jó MV... -> Nem csak rajta múlik. Bachassa élesben hátulról ha aláváltanak, hiába 30 éve MV.
Akinek nem volt valamilyen ballépése/szóbeli vagy írásbeli ejnyebejnyéje a vasúton, az nem is vasutas. Én egy ujjamat törtem.
Mesélték mikor még volt gurítás nálunk mennyi szarság volt. Siklott kocsik, elszabadult rakomány, stb...
Most meg olyanokat vesznek fel, akik lehet hogy betéve tudják az utasításokat, de 3 hónap alatt több szart csinálnak mint az öregek egy élet alatt. Tudom, tapasztalat. Hozzám volt/van beosztva az újonc. Nem alkalmas a munkára, de csom. főni leszarja, mert így megvan a létszám. Amíg darált hús nem lesz a fiúból...mephi666: Múltkor sebészhez mentem 30k-val anyajegy eltávolításra. Gondoltam én naív ebből három is kijön. (Egyedül az árról nem beszéltünk előtte.) Még jó, hogy ültem, mikor mondta, hogy egy metszés 30k, kettő egyszerre ákcijósan 50k. Mondom ok, legközelebb hozom a többit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fűnyíró topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Trollok komolyan
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest