Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
Látod még a kínait is koppintják.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nincs rom. Sajnos még az oroszok sem foglalkoznak vele. Pedig ők az x5 pro-ra csináltak legalább 20 verziót. Sajnos nem semmiért nincs is hír a 6.x-ről. Nem értem, mert egy éve ezt hirdette zászlóshajójának a Doogee. Valami biztosan az alapokkal hibázik, hogy teljesen betették a fiók legaljába. De a ruszki mágusok sem hiába nem foglalkoznak vele.
-
Ferike81
senior tag
Mivel a gyári töltő használata közben szinte teljesen érzéketlen a kijelző, ezért az felejtős volt. Egyébként a töltő lehet 2 Amperes mert a telefon szabályozza úgyis, hogy mennyi töltést vesz fel. Az tuti hogy ha a teljesen feltöltött telefont 1Amperes aljzatba dugom, akkor GPS használat közben kb másfél óra alatt nullára merül. De nekem pl videókészítés, filmnézés közben is melegszik. Akkor ez egyedi hiba lenne? Sajnos nagyon kevés felhasználó vett ilyet, így nem nagyon lehet visszajelzést olvasni. A wifi nekem annyira karcsú, hogy ahol ez már nem látja a jelet ott még az X5pro-n youtube videót nézek döcc nélkül, olyan jelerősséggel mint a laptop.
Új hozzászólás Aktív témák
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)