- Hóban vigad a ló
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Ez tényleg erősen szujjjjjjektív. Nekem anno az első 4 inches telefonom (Xperia X10) is óriásinak tűnt a 3.5" után.
Aztán jött a 4.5", az 5", és most 5.5"-nél járok, manapság ez az ideális méret számomra böngészéshez, játékhoz. Ha melléteszek egy 4"-es telefont, szinte el sem hiszem, hogy anno az a méret olyan óriásinak hatott. -
MuzikJunkie
aktív tag
Írtam is, hogy embere válogatja, de vegyük alapul a Sony Z1 Compactot, ami 127 x 64.9 x 9.5, a Doogee pedig 138.3 x 68.2 x 6.6...
Más: a Doogee azóta Facebookon jelezte, hogy érkezik frissítés és javítják a hibákat. Bár a kamerán nem hiszem, hogy segíteni fog. Bár MIUI-val sokat javul a kamera minősége.
Egyébként már 109 dollár, tehát bő 10 ezerrel olcsóbb, mint a Hongmi 1S, de utóbbi megéri a felárat.#Duliee:
[ Szerkesztve ]
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
Syl
nagyúr
Akkor neked olyan "kisgyerek homokozó lapát"-kezed van
Az igazi lapátkéz itt kezdődik:
Ez az előző telefonom, Galaxy SIII 4,8" kijelzővel. Kicsi. (az iphone 4s meg igazi matchbox )
A mostani 5,2" Z2 se egy nagy telefon.
Nekem.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
scyllarus
veterán
Az SP 4.6" 105 kilós, 1.90-es emberke vagyok, és a 4.5" nekem majdnem kicsi, 5" a pont paszentos a tenyerembe. Az új divat szerint meg a mini-kompakt kategória a 4.5-4.7".
Ez a telefon meg ennyiért simán nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Graphics
Jómunkásember
-
X3B6O0X
aktív tag
Az, hogy mi kompakt és mi nem, szubjektív dolog. Nekem pl. nincsenek lapátkezeim, de egy LG G2-es (5,2") simán elfér a kezemben, egy kézzel bőven használható. Azért kompaktnak nem mondanám mondjuk, de bátyám Xperia SP-je kifejezetten kompakt a mai csúcskategóriás készülékekhez képest. Pláne az OT-995-ösöm .
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dacia topic
- Hardcore café
- Home server / házi szerver építése
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest