2024. február 26., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Doogee DG350 - Pixelek 34 ezerért

Vajon a spórolás manifesztációja, vagy egy vállalható társ a mindennapokhoz a meglehetősen fiatal gyártó terméke?

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, sallangok

Akik találkoztak már a nevemmel, azok talán tudják, hogy hobbiként foglalkozom kínai készülékekkel. Körülbelül másfél éve gabalyodtam bele a kínai webshopok világába, mikor is enyves kezek megszabadítottak imádott SGS3 készülékemtől.

Gyorsan kellett egy olcsó telefon, viszont voltak bizonyos elvárásaim, tehát valahogy a kettőt össze kellett egyeztetni. Szolgáltatói kínálat kiesett a hűség miatt, így a részletfizetéses konstrukciók is. Használtat annyira nem kívántam, maradt hát a Távol-Kelet.

Azóta sok kínai csoda megfordult a kezeim közt. Voltak rémesek, voltak tűrhetőek, de többnyire teljesen vállalható darabokat sikerült beszereznem. Elvarázsolt a kínálat, mindig kis karácsonyi hangulatot éreztem, mikor a postás hozta az éppen aktuális telefont, táblagépet, vagy egyéb masinát, és izgatottan bontogattam. Szóval úgy gondoltam, hogy az érdekesebb példányokról írok ilyen bemutatót, kis bepillantás gyanánt.

Doogee logo

Jelen tesztem alanyának elkövetője a Doogee nevű kínai cég. Róluk annyit érdemes tudni, hogy egy meglehetősen fiatal banda, természetesen shenzeni székhellyel. A Doogee márkát 2013 óta jegyzik, de övék a Bedove is. Az anyacégük 2002 óta tevékenykedik az iparágban. A DG350 Pixels nevét a hátlapon fellelhető pici kockákról kapta jelen esetben. Egyébként Umi X1 Pro néven is fut, amit viszont nem a pici kockákról neveztek el.

Doogee Pixels - DG350

Én a Pandawillről mindössze 119,99 dollárért szereztem be, ami igazán kellemes, hiszen a kötelező terhekkel együtt a végösszeg megáll 34 ezer forint alatt. Lássuk megéri-e az árát, vagy inkább a felejtős kategóriába sorolható?

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

 • Zopo ZP998, egy nagyképű kínai

  Avagy hogy jutottam oda, hogy egy kínai nyolcmagos telefont vásároljak, miként éltem vele, majd hogy szakadt meg kapcsolatunk...

 • CUBOT X6 – A sokmagos

  Ár-érték arányban nagyon jónak mondható, de azért úgy érzem, hogy nincs kínai telefon kompromisszum nélkül...

 • Xiaomi Hongmi: átgondolt mobil, elgondolkodtató ár

  A hasonló MT6589T telefonokhoz képest drágának mondható, de kárpótol például a jó kamera, a tetszetős kinézete.

 • THL T100S bemutató

  Az első igazi 8 magos mobiltelefon Full HD kijelzővel, 2 GB RAM-mal, két, egyenként 13 MP-es kamerával, egyenesen Kínából.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.