Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1433) ToniSoprano válasza Graphics (#1432) üzenetére


ToniSoprano
addikt

Lehet besza.rik a kínai tescos, de két év hazai gari van rendesen kiállított hazai garilevéllel, haza számlával. Lehet nincs support, bár most jött ki újabb update múlt hónapban, de ha komoly probléma van, általában cserélik ha beszarik ennyi, kapsz egy újat. Nekem a 2 év hazai gari is sokat nyomott a latban.

Régen karácsonykor adták 15-ezres nyitási akcióban de akkor is csak a feketét. Én a mobilaréna tesztet olvastam, de e több teszt is hasonlókat írt róla ami annyira nem lehet véletlen. [link]

Én mindenképpen bronz hátlappal akartam, mert az szerintem sokkal szebb, elegánsabb, mint a fekete. [link]. Azt sajnos nem nagyon akciózták le 15 rugóra csak a feketét, az sem lenne annyira rossz csak rikít rajta a fehér ocsmány felirat. De mindegy a nagyon pozitív teszteken meglepődtem, de akkor ért az igazi meglepetés amikor helyben megnéztem a kellemes 357 nites kijelzőt, ami csak 25 nittel kevesebb, mint az Ipad mini-é. És az összeszerelési minőséget: főleg a fém hátlapot, vékony kivitelet, és hogy ennek ellenére csak 320 gramm a tömege és kellemes a fogása.
Így utólag örülök hogy adtam egy esélyt ennek a Tescos cuccnak. (Egyébként annyira Ipad Mini koppintás, hogy az Ipad mini szilikon tokja is jó rá, csak a csatlakozóknál kell vágni, módosítani rajta. :K)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.