Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
"A videó tulajdonosa letiltotta a más webhelyeken való lejátszást."
Jó kis cucc amúgy. Ez milyen árnak számít? Nem tűnik olcsónak, de nem vagyok képben...
-
t72killer
titán
A 2 kiló terhelhetőség nem annyira rossz, ha nem úgy lőtték be a speckót, hogy 2001 grammnál leégnek a motorok és a gyártó fejében igazából 1 kiló körüli max értelmes teher volt.
Van egy tesztfeladatom a gyártónak: Sigma ART 24-70mm, X-T3 váz, Fringer adapter (1055+539+204g), hogy bírja a 70mm-es végén - a speckókba belefér...
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
partymaci
aktív tag
Nagyon régóta szeretnék már, de többször videóztam pl Sony A7II-vel, de hasonló társai optikáiban is nagyon jó a stabilizátor, tehát egy kisvideót összerakni, mint ami a bemutatóban van, ahol a snittek fél/ egy másodpercesek max, na ezekhez nem érzem szükségességét egy ilyen cuccnak, vagy nem jól gondolom?
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
D.Va
senior tag
IBIS+obi-val videózni? Ha állsz egy helyben akkor oké... De ha sétálsz, vagy netán lépcsőn vagy pl természetben földúton, erdőben (nem állva hanem sétálva, netán sétagalopp tempóban) videózni... gimbal nélkül kb használhatatlan lesz teljesen a felvétel... IBIS + obi oss akkor használható ha egy helyben kézből videózol...
-
Teasüti
nagyúr
Ha van olyan jó hozzá a szoftver, mint mondjuk a DJI Go, akkor érdemes lenne lecserélni erre a Weebill-t.
Nagyon király gimbal az is, de Zhiyun-nék nem tudnak alkalmazást fejleszteni...Meg titkon reménykedtem benne, hogy lassan már kezdik támogatni az XT3-at elektronikus összeköttetéssel.
De ez az idő csak nem akar eljönni... Egy elektronikus focus pulling-gért ölni tudnék.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Érdemes olyan vázhoz megvásárolni ami nem szerepel a gyártó támogatott váz listáján?
Én egy Panasonic GX80-s vázzal használnám.[ Szerkesztve ]
-
partymaci
aktív tag
A7II-vel kompatibilis egyébként? A manuálban minden A7 szerepel csak a 2-eset nem találtam.
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest