Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Nézd én nem vitatkozni akartam. Tudomásom szerint a 720p az HD, az 1080p pedig FullHD. Csak erre utaltam, mobiltelefonoktól függetlenül.
Egyébként HD minősítés ide vagy oda, az nagyon jó dolog, hogy a számítógépre készült divx-eket nem kell konvertálgatni, mert szaggatás nélkül viszi a teló. (Az más kérdés, hogy az akku szerintem nem bírna végig egy 2 órás filmet
)
És azt se felejtsük el, hogy tudomásom szerint a telefon microUSB csatlakozója egyben HDMI csatlakozó is (természetesen megfelelő kábel szükségeltetik). -
NathanCullen
senior tag
720p .MKV -t is? Ja, hogy azt nem... A Galaxy S tudja, ezért HD. Lehet vitatkozni, ez van.
Aki azt mondja, hogy nem élmény HD filmet nézni ezen a telefonon, az próbálja ki... Nincs olyan TV amelynek ilyen gyönyörű képe van. Persze nem ugyan az, mintha az ember egy hatalmas LED TV-t bámulna 3 méterről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bestbuy játékok
- Gran Turismo
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)