- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
X Factor
üzenetére
Nekem a Divinity az atmoszférája miatt tetszik, ami alatt a grafika+hangulat+zenék egyvelegét értem, azok összhatását. Nálam ez nagyon meghatározó, hogy szimpatikus-e egy játék, egyáltalán akarok-e vele foglalkozni. A Divinity ez alapján 10/10 nálam. Anno megvettem a DA : Origins-t is, de 5-6 órányi játék után egyszerűen nem ültetett le, nekem túl szürke, műanyag volt az egész, pedig biztos jó a játék.
A Wasteland2 meg abszolút "fapados"nak tűnik, nem szimpi.
Jelen pillanatban a Middle Earth - SoM c. alkotás fogott meg videók alapján, ma este kipróbálom. Abszolút nem szeretem a Gyűrűk ura univerzumot, de amiket olvastam, az baromi szimpatikus. Ráadásul egy nagyon nagy nevű fejlesztőgárda készítette. Vannak benne RPG elemek is, és nyitott világú. Szóval egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest