Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Azzal a macskával már találkoztam még egy helyen de nem csinál semmit.
Közben kinyírtam az összes pókot a homokviharban eszméletlen durva volt, az első hullámnál 5-en voltak de mindig kinyírták az egyik emberemet azok a barmok mivel állandóan csapta az emberemet közrefogtak alig tudtam kiszabadulni a viharból segítséget kérni mentenem kellett csata közben.
Másodiknál vagy 13 pók volt az még kegyetlenebb volt, megvártam lent volt egy keskeny járat arra becsaltam őket addig míg kinyírtam az egy helyben állókat addig nem is volt gond aztán jött a feketeleves. Mikor már nem tudtam mit csinálni velük becsaltam a tüzes részbe amikor leköpte méreggel akkor felrobbant az egész és természetesen sebezte az enyémet is. Azzal lett mindig elcseszve hogy nem volt már hova lépni és mindig tüzes lettem azt megölte a hőst, 3 óra hosszát ezzel szutyokoltam hogy ne nyírja ki, még a tárgyaimat is elfogyasztotta az értékeit mivel a hülye állandóan csapkodta mikor értelme nem volt állandóan visszaszívta az életét. Aztán most sikerült ezt is éppenhogy kinyírni mind a 13-at. XDXD
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- Asus TUF F16 FX607JU 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
- Vivo V50 Lite 8/256 5G Black Dual SIM + 90W charger - Új, bontatlan, független - 3 év garancia!
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest