Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
z67
őstag
Tulajdonképpen a hiba okát megtaláltam, csak a megoldást nem. Iker alkalmazások vannak a telefonon és ennek okán nyit még egy google play services szolgáltatást. Valamilyen felfoghatatlan okból azt a - másodjára felvett accountot - tekinti alapértelmezettnek és ezért vált át arra. Letiltottam, töröltem stb, stb. de semmi nem segít. A google ügyfélszolgálatánál az A4-es papírról olvasó robotok és a próbálta már újraindítani ügyfélszolgák sem igazán fogják megoldani. Tüneti kezelés, hogy az NFC fülön az utoljára használt alkalmazásra állítom akkor azt nyitja meg, amit szeretnék. De gondolom ha a telefon elaltatja, akkor nem lesz megnyitás nélküli fizetés.
-
nyikszi
őstag
Sajnos
Ezért tettem fel a Google Pay-t
Francnak se kellett, nem tudom miért kell az Erstének ez . Miért nem volt jó a saját app?
Kérdés, hogy a Google Pay-t mivel tudom zárolni, hogy csak ujjlenyomattal működjön? Play áruházban van egy halom, de nem akarom próbálgatni, inkább kérdezek, hátha valaki használ ilyen alkalmazást.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Hozzáteszem, nekem nem tűnik el az apkmirror-ról szerzett program."
Melyik verzió, és milyen Android-on vagy?
Nekem is nagy volt az arcom, mert sokáig nekem sem törlődött. Ahogy valamelyik topic-ban (talán itt is) írtam, flottul működött minden az apkmirror-os app-al. Tegnap aztán annyira ráálltak, hogy nálam már pedig nem lehet fenn az alkalmazás, hogy miután visszatettem a 2.119.338332786-ot azt törölték (ill. letiltották), majd a legfrissebb 2.119.340301324 is próbálkoztam, ami kb. 1 órát lehetett fenn, mire "kilőtték".#597 K Norbi
Az elméletem szerint (10-es droidtól nem feltétlen kell az app.) nálad működni fog.#596 Criminal017
Ugyanez történt nálam is. Hónapokig minden OK, aztán 1 nap alatt elcsesződött minden. Már nem is próbálom visszatenni, mert kb. 1-1,5 óra múlva már úgyse tudnám használni
Az, hogy neked 10-es működik - app. nélkül is - tovább erősíti az elméletemet.Jó lenne, pár 9-es droid-os tapasztalat is ...
... vagy már mindenki ilyen új telefonokkal szaladgál?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Update 2 (2021.09.07):Többen is jelztétek, hogy elérhető az alkalmazás mostantól Magyarországon is! Innentől az...
- Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Eredeti játékok OFF topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest