Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
z67
őstag
válasz
emeritus #1694 üzenetére
Mindent próbáltam, a Google felületen letiltottam a másik fiók hozzáférést a Payhez, letiltottam a Wallet alkalmazást a telefonon és töröltem a frissítést, majd újra vissza. Egy dolog jutott még eszembe, mivel ez új telefonra költözés után jött, letöröltem az összes kártyát és újra hozzáadtam, hátha azért ugrik, mert nem érzi az alapértelmezett fiókban a kártyát. De ezt még nem teszteltem. Sajnos szükségem van több Google fiókra a telefonon, egyrészt a fő fiókomon nem levelezek, másrészt a céges és magán címeket külön fiókban tartom. De azzal már számolok, hogy a problémás fiókot törlöm, amire átvált és egy új fiókba rakom át annak a névjegyeit. Egyet el szeretnék kerülni, az egy gmail fiókot.
Még egy érdekes dolog, nem tudom mi a program animációja, úgy jön be megnyitáskor, mintha lapozna egyet. Ja és egy Honor Magic5 Pro-ról van szó, normális, ha van Google Pay ikon is? A samsungon ez nem rémlik, ha arra nyomok, akkor is a walllet nyílik.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Update 2 (2021.09.07):Többen is jelztétek, hogy elérhető az alkalmazás mostantól Magyarországon is! Innentől az...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest