- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
István89 #798 üzenetére
" ... az app már tiltva volt a Google által és csak a Curve appban próbáltam mindig a hozzáadni a gpay-hez. Előtte pedig töröltem a google pay oldalán a kártya adatokat."
Ez így kevés. Ha nulláról akarsz indulni, akkor a tiltás helyett töröld az app-ot, utána pedig a "Google Play Store" és a "Google Play services" adatait is. Na, nekem ekkor eltűnt az "Account services" alól a Pay. Ilyenkor pedig a Curve-ben sem volt gomb. Amint feltettem az alkalmazást (!), lett. Tehát, valami kell, hogy "triggerelje" a Pay megjelenését az "Account services" alatt különben nem lesz gomb a Curve-ben. Az én eddigi tapasztalatom szerint legalábbis.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Update 2 (2021.09.07):Többen is jelztétek, hogy elérhető az alkalmazás mostantól Magyarországon is! Innentől az...
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- Gmail
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest