Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
http://www.mmospotlight.com/wp-content/uploads/2012/01/diablo_3_02.jpg
A link szerint a diablo3. Persze lehet feltöltési hiba is, de a másik kép alapján nem. Ez tényleg ilyen szar.
A "pincefalak" vagy hívjuk bárminek feljavítják az összhatást az alvilágban, de ott is elég szégyen azt kell mondjam.
A lényeg, hogy a legtöbb ember annyira elfogult, hogy nem látja a fától az erdőt. Ez a gém messze nem az, amire vártak. Évekkel van elmaradva a többitől. Évekkel.(#323) Ren Hoek
Le fogom szedni a warezost, de nekem úgy tűnik, hogy csak a névről húztak le még egy bőrt. Nem azt mondom, hogy ez egy rossz játék, de a célkorosztály kb. az általános iskolás gyerekek lehetnek. Persze lehet hogy ez így van jól. Én sem voltam sokkal idősebb annó, amikor a diablo előtt letapadtam pár hétre a monir elé. Viszont ennél én lényegesen többet vártam. Az ára meg felháborító. Ezért max 5k a reális a többi árához képest. Pláne hogy a multin keresztül újabb pénzlehúzásokra van lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- D-Link DIR-860L
- Esik a hóóó!!
- Apple Watch
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A "pincefalak" vagy hívjuk bárminek feljavítják az összhatást az alvilágban, de ott is elég szégyen azt kell mondjam.