- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
hackeeeee #350 üzenetére
Volt idő, amikor azt mondtam, hogy ez a grafika mindent visz. Akkor jó volt, de elég ronda játékot láttam már életemben ahhoz, hogy azt mondjam, hogy igen. A grafika is fontos. Szerinted emlékszem a Xenon 2 pályáira? Mégse teszem fel. Te sem emlékszel száz kiváló játékélménnyel bíró játékra mégse kezdesz 10-20 éves játékok között turkálni, hanem az újat veszed. Nem kell ez az észjátszás: "a mai világban" és hasonlók. Neked is ugyanúgy fontos a grafika, az a grafika ami miatt megnéztél már vagy száz hulladékot amiktől már csömöröd lett és emiatt már a grafikáról is lemondanál, csak hogy legyen már végre mögötte tartalom is. Értem ezt is, de én nem teszek fel 100 játékot, csak max kettőt-hármat és amit felteszek az legyen jó és ahhoz hozzá tartozik, hogy szép is legyen, mert már alapból csömöröm van a szaroktól és teszek rá hogy hogy hívják, ha azt látom, hogy igénytelen bármi, akkor nem kell és a véleményem is elmondom róla ha 100-an harapnak rögtön torokra akkor is.
Le fogom szedni a Diablo3-at is, meg fogom nézni ezek után már biztos és ha kellemesen csalódok akkor nem leszek rest azt mondani, hogy "bocs srácok, ez tényleg qrva jó". Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Pro 128GB 12 Hónap garanciával
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest