Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Volt idő, amikor azt mondtam, hogy ez a grafika mindent visz. Akkor jó volt, de elég ronda játékot láttam már életemben ahhoz, hogy azt mondjam, hogy igen. A grafika is fontos. Szerinted emlékszem a Xenon 2 pályáira? Mégse teszem fel. Te sem emlékszel száz kiváló játékélménnyel bíró játékra mégse kezdesz 10-20 éves játékok között turkálni, hanem az újat veszed. Nem kell ez az észjátszás: "a mai világban" és hasonlók. Neked is ugyanúgy fontos a grafika, az a grafika ami miatt megnéztél már vagy száz hulladékot amiktől már csömöröd lett és emiatt már a grafikáról is lemondanál, csak hogy legyen már végre mögötte tartalom is. Értem ezt is, de én nem teszek fel 100 játékot, csak max kettőt-hármat és amit felteszek az legyen jó és ahhoz hozzá tartozik, hogy szép is legyen, mert már alapból csömöröm van a szaroktól és teszek rá hogy hogy hívják, ha azt látom, hogy igénytelen bármi, akkor nem kell és a véleményem is elmondom róla ha 100-an harapnak rögtön torokra akkor is.
Le fogom szedni a Diablo3-at is, meg fogom nézni ezek után már biztos és ha kellemesen csalódok akkor nem leszek rest azt mondani, hogy "bocs srácok, ez tényleg qrva jó". Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest