Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, azért 20 000 forintos low-end vizes rendszert nem szívesen raknék a high-end léghűtésem helyére.
-----------------------------------------------------------------------
#18 Pityesz4734: Egyszer talán egyénre tervezett AMD/Intel mikroprocesszorok is bekerülnek majd.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Pityesz4734
tag
Egyik hardver sem vett le a lábamról, egyszerű tömegcikkek, semmi különös.
-
Tomessz85
tag
Nekem az egy ventis verzió van és nem láttam értelmét lecserélni a gyárit, vásárlás előtt elolvastam 2-3 cikket is erről a monstrumról és eléggé meggyőzött. Hozza is amit a tesztekben mutatott 30-36 fok között tartja a 9600K-t minimális húzással.
Szerintem nagyon jó vétel, tényleg ajánlom.
Valamilyen szinten hajlítgatható a "drót" ,de nem látom értelmét lecserélni a gyári ventit pláne ennél a dupla verziónál. -
nexplo
őstag
Ennyiért már egész használható vizes rendszerek is vannak. Bár tudom hogy ezek a léghűtők nagyon ott vannak. A fehér esetében a por nem zavaró egy idő után? Csak mert ugye a feketén nem látszik annyira.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
ALBY
senior tag
Ezek az Alpenföhn Brocken 3 hűtők nagyon jók, beleadtak mindent a tervezők, és az ár is korrekt maradt. (Bruce Wayne : "Van feketében?")
A kisebb is nagyon jó választás lehet, szintén igényes ventivel 170W elhordásával. Örülök hogy előkerültek.A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
Amerigo57
őstag
Alpenföhn Brocken 3 White Edition processzor hűtőnek
jó paraméterei vannak , : légszállítás 125 m3/h ,
Max. zajszint 22 dB.
Wing Boost 3 ventilátorok rezgéselnyelő gumírozása. -
MeszesKPT
őstag
7500 JMF egy ventilátorért és még csak nem is Noctua.
-
-
-
ralfee106
tag
észrevétel: Az adata külső SSD-nél nem szerepel hogy ez az ár a 256GB-os modellre vonatkozik.
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
siposz
aktív tag
Utánanéztem ennek az ADATA külső SSD-nek, és aggasztó módon sehol se írják, hogy mennyi írást bír ki. (tbw)
Ezt külső SSDknél nem szokás megadni, vagy annyira alacsony érték, hogy nem reklámozzák?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ajánlónkban ezúttal kiemelt szerepet kaptak a hűtések és a noteszgépek.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest