Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Van pénz lóvéra! Lóvé viszont hiába van, ha nem erre költik... :)
A 8,5 órámat ígyis úgy bent kell töltenem, nekik mindegy, ha 10 perc alatt nem tölt be egy programm. (Ez nem az sap, hanem egy másik hasonló) De azt sem értem, hogy ha többszáz gyárat egy szerverről üzemeltetnek, akkor miért azért kapnak ott bónuszt, ha alig költenek hardverre. (Hasra ütöttem, fogalmam sincs mi folyik ott)
Ma konkrétan egy külföldi hibaelhárító azért nem tudott segíteni, mert tíz percig ő is csak azt látta, hogy karikázik a program, és még a hibát sem tudtam megmutatni neki. Gyorsan lerázott, én meg csinálhatok neki screenshotokat.
Maga az sap-ról meg lassan tényleg az a véleményem, mint amikor sacc/kb. 20 éve még dos-os programmal floppyra kellet csinálni az adóbevallásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest