Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
én mondjuk nem win8-as gépre cserélném már akkor, ha asztalin is megvagyok win nélkül, akkor tabletben sem érezném szükségét szerintem. szerintem ilyen billentyűzetes, netbook méretű gépnél nem szükséges az érintőképernyő. sokkal jobban örülnék egy trackball-nak, mint a Sony P sorozaton van, ha már asztali operációs rendszert kap. ha meg tábla, akkor legyen vékony, könnyű és érintős, de arra nekem megfelel az Android is.

-
Iomega
addikt
válasz
Black Dragon
üzenetére
Ez is bőven belefér. Miért ne készíthetne Tab-ot?
(#7) Gusztáv : Ez igen, szuper.
-
prolad
addikt
Ha jó áron adják lehet sikere anno én is akartam egy streak5-t de sajna drága darab volt.
-
Polllen
félisten
válasz
Black Dragon
üzenetére
Én el tudnék képzelni egy hasonló minőségű tablet-t is, persze értelmes áron.

-
Black Dragon
addikt
Szerintem a DELL-nek maradnia kéne a notebook és netbook piacon, abban a jó!
-
gzbotii
nagyúr
Hmm kivancsi vagyok az uj Win8 tabletekre.
A teljes, asztali win fog futni rajtuk, viszonylag kis HW igennyel, Metro UI meg gondoskodik, hogy letiusztult legyen, erintokijelzon is jol kezelheto ... igeretes
-
b4zsi-
őstag
Annyit mondtak, hogy ígéretes a Windows 8. Meglátjuk meglépi-e a Dell... Addig sok víz fog lefolyni a Dunán...
-
kiskaktusz
addikt
Kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki... Eddig a Lenovo ThinkPad tabja tetszett a legjobban.
-
tjb007
nagyúr
Azt, hogy egy hatalmas mellényúlás volt részékről a Streak széria már a 7 piacra dobása után tudniuk kellett, ennek ellenére azért még piacra dobták a 10 Pro -t.
A Dell -nek is azt az utat kéne követnie mint a Motorola -nak, külön tabletet készíteni az üzleti szektornak és külön a konzumer piacra.
-
12 colos, vékony kávás érintőkijelző, billentyűzetes dokkolóval, és már megyek is a boltba

-
Árban mindenképpen racionálisabbnak kell lennie, akármilyen rendszer is fut rajta, mert különben ez is tévedés lesz végül.

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

lényegében cserélném hasonló méretű win8as gépre, amit opcionálisan ketté tudok "tépni", és táblaként is használni.