Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
én mondjuk nem win8-as gépre cserélném már akkor, ha asztalin is megvagyok win nélkül, akkor tabletben sem érezném szükségét szerintem. szerintem ilyen billentyűzetes, netbook méretű gépnél nem szükséges az érintőképernyő. sokkal jobban örülnék egy trackball-nak, mint a Sony P sorozaton van, ha már asztali operációs rendszert kap. ha meg tábla, akkor legyen vékony, könnyű és érintős, de arra nekem megfelel az Android is.

-
Iomega
addikt
válasz
Black Dragon
üzenetére
Ez is bőven belefér. Miért ne készíthetne Tab-ot?
(#7) Gusztáv : Ez igen, szuper.
-
prolad
addikt
Ha jó áron adják lehet sikere anno én is akartam egy streak5-t de sajna drága darab volt.
-
Polllen
félisten
válasz
Black Dragon
üzenetére
Én el tudnék képzelni egy hasonló minőségű tablet-t is, persze értelmes áron.

-
Black Dragon
addikt
Szerintem a DELL-nek maradnia kéne a notebook és netbook piacon, abban a jó!
-
gzbotii
nagyúr
Hmm kivancsi vagyok az uj Win8 tabletekre.
A teljes, asztali win fog futni rajtuk, viszonylag kis HW igennyel, Metro UI meg gondoskodik, hogy letiusztult legyen, erintokijelzon is jol kezelheto ... igeretes
-
b4zsi-
őstag
Annyit mondtak, hogy ígéretes a Windows 8. Meglátjuk meglépi-e a Dell... Addig sok víz fog lefolyni a Dunán...
-
kiskaktusz
addikt
Kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki... Eddig a Lenovo ThinkPad tabja tetszett a legjobban.
-
tjb007
nagyúr
Azt, hogy egy hatalmas mellényúlás volt részékről a Streak széria már a 7 piacra dobása után tudniuk kellett, ennek ellenére azért még piacra dobták a 10 Pro -t.
A Dell -nek is azt az utat kéne követnie mint a Motorola -nak, külön tabletet készíteni az üzleti szektornak és külön a konzumer piacra.
-
mukibuci
nagyúr
12 colos, vékony kávás érintőkijelző, billentyűzetes dokkolóval, és már megyek is a boltba

-
Árban mindenképpen racionálisabbnak kell lennie, akármilyen rendszer is fut rajta, mert különben ez is tévedés lesz végül.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Moto G37, G37 Power és G47 bővíti a Motorola mindennapokra szánt szériáját
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

lényegében cserélném hasonló méretű win8as gépre, amit opcionálisan ketté tudok "tépni", és táblaként is használni.