Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Ma jött egy ajánlat a:
Duna Elektronika Kft.-től.
Szintén zenész csak 200e olcsóbban. mint az eddigiek, visznt először valami HP notebook ajánlatot küldtek. Mondom ez nam az amit én kértem, erre pár percre rá megjött az én ajánlatom, de csak az lett amire számítotam.
Hát úgy döntöttem ezek alapján:
-elkezdek gyűjtögetni(erről blogot is írok majd Loguot-ra vagy főcímre, vagy saját bejegyzésként majd a közönség eldönti
, előre szólok vicces témájú írásra számítsatok. )-szépen lassan elkezdem kutatni a lehetőségeket euópai szinten honnan tudnám, megrendelni illetve kimenni érte szakboltba habár itt csak Bécs és környéke játszik ilyen szempontból
-ha odájig jutok meg is veszem és megy a teszt róla, és még a "modding club" is elugrok vele, ajd ahogy adódik
Kívánjatok sok szerencsét, szerintem fog kelleni.
Februárban kezdem a blogot. Mindeki kösse fel a gatyát.
[ Módosította: Foglalt név ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, előre szólok vicces témájú írásra számítsatok. )