Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
-
Én tuti kiírom neked.

MOD: Mégse, személyes bejegyzést nem lehet előredátumozni.

-
caizzz
senior tag
szaromle a logoutot/fb-t szilveszterkor, majd twittelek valami ordenáré ocsmányságot reggel. talán most nem a szlovák határon kelek fel
-
nem_tom
őstag
Biztos. De valószínűleg nekem se a számítógép, se az internet nem fog egyáltalán eszembe jutni. (persze nem a részegségtől)

-
vans?
őstag
Itt is, meg fb-n is lesznek. Mindenki az ostoba ingyenes facebook alkalmazassal fogja reszegen es bekolazva teleszarni a falat, ez biztos.
-
bubi92
őstag
jah a fb függök úgyis teleszarják az üzifalat mert mindig ez van.
-
Egy valakit biztosan tudok.
(nem en vagyok) -
Crystalheart
őstag
Én szerintem az újévi nyitó bejegyzésemet fogom írni, amit a kutya sem fog elolvasni, mert úgyis túl pátoszosra fog sikerülni.

-
Victoryus
addikt
naná, net van, mobil van, akkor miért ne?

-
CséZé
őstag
a facebook függő csicskák biztos telenyomják a falat, az sem kizárt h olvashatatlanul részegen, mert úgy még menőbb.
ave t-mobil ingyen facebook.
-
negyedes
addikt
lol get a life.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(nem en vagyok)