- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
haromegesz14 #66 üzenetére
A felkészülés magántanárral történt, de nem vettem sok órát, összesen 16-ot (45 perc). Ez hetente kétszer másfél órát jelentett. Itt gyakoroltunk sokféle dolgot, de a hangsúly a beszéden volt, illetve a megírt szövegek kiértékelésén. Hatékonyak voltunk, jó tanárt fogtam ki, egy amerikai srácot.
A gyakorlás úgy nézett ki, hogy azokat a feladatokat oldottam meg, amik a honlapon szerepeltek. Semmi mást. Ott fent van egy 6 hetes és egy 4 hetes tanfolyam, ami nem tudom mitől ennyi hetes, fent volt kompletten az egész. Ezek interaktívak, a használatukhoz csak regisztrálni kell a honlapon. Ugyan azok a feladatok vannak, mint a vizsgán, pár apróbb szükségszerű módosítással.
Ezen kívül volt még 3 archív sor, ezeket is végigcsiáltam, ezek 100%-ban olyanok, mint a vizsgán, audio fileokkal, megoldókulccsal, mindennel.
Ennyi volt az összes készülés, ezeket csináltam meg, ami a honlapon elérhető, mindet csak egyszer, de kivétel nélkül mindegyiket. Emellett a tanár segített a szóbeli feladatokban és a két írott szövegben. Ezekhez is van marha jó két-két oldalas útmutató a honlapon, abban is nagyon sok jó tanács van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest