- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
volt hozzá szerencsém élőben is, nekem rettenetesen nem jött be a gép egész kialakítása. az árához képest iszonyat gagyi műanyagok, billentyűzet, stb... maga a laptop _számomra_ minőségben iszonyat csalódás volt, de az ötlet király, csak ennyiért még nem vettem soha gépet... ha lesz értelmes áron normális anyagminőséggel és klavival akkor viszont csábítóbb.
-
Tim82
félisten
válasz
FireKeeper #13 üzenetére
Amilo SA 3650. Időnként még most is felbukkan Hardveraprón belőle egy-egy példány, elég hamar el is kel...
Emlékeim szerint régen voltak ilyen játék szempontjából értékelhetetlen megoldások is, mint PCMCIA-s Trident VGA-s bővítőkártya, kemény 32 MB RAM-mal.
-
Z86
őstag
válasz
FireKeeper #13 üzenetére
Nekem is rémlik valami külső videokártyás megoldás. Csak azt nem értem, ha mindenki szerint jó ötlet, akkor miért nem terjedt el.
-
FireKeeper
nagyúr
anno a FuSi-nek volt egy hasonló laptopja, már akkor is mondtam hogy jó ötlet, de eltűnt a süllyesztőben, remélem, ez több sikerrel jár.
-
Kronos3000
senior tag
Ez nagyon nagy ötlet,kár hogy nem fog elterjedni,régebben én is gondolkodtam hasonló megoldáson,végre megcsinálták
-
JoeYi
őstag
lájk
-
bartucc
addikt
Jó lenne, ha ez az ötlet egyre jobban terjedne, mert igen hasznos és kellemes megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iPhone topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest