- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
Hali!
Kicsit én is szívtam a vadiúj Dell 5737-tel, amiben i74500U+8870m van, ennek kapcsán jutottam el ehhez a cikkhez. Win7 64bit-et használok, a Win8 egyenlőre nem érdekel.
Én balga (jóhiszeműen) először nem a gyári AMD driver-t raktam fel, hanem a legfrissebbet. Így persze nem ment az átkapcsolás, és csodálkoztam, hogy az erősnek tartott 8870M-mel minden akadozik.
Visszaraktam a gyári drivereket (szerencsére van a Dell honlapján !!!), így úgy tűnik, hogy jó.
Viszont sehogy sem látom konkrétan, hogy melyik VGA megy. És a GPU-Z pedig nem megy, betöltéskor kifagy tőle az egész gép. Ez mitől lehet?Gyorsan átfutva a hsz-eke, nekem az jött le, hogy nem szabad frissíteni a driver-eket, csak a gyártó által kiadott eredeti driverek-kel megy jól a váltás. Ez így helyesnek mondható?
Illetve ha leszfrissítés, akkor mit szabad és mit nem szabad frissíeni? Van ugye az intel chipset, az intel vga, és az amd vga..........
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 15 5502 i5-1135G7 /8gb ddr4 3200mhz/ 256gb ssd/ 87%-os akku / töltő
- Linksys Atlas 6 / Hydra / Hydra Pro Wi-Fi 6 Mesh routerek (új, bontatlan, garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Blue Exclusive
- Dell Inspiron 5402 i5-1135G7 / 8gb ddr4 / 512gb nvme ssd / jó akku / Töltővel
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 Pro telefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest