Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Szomorú ilyet olvasni,asus n550-nel (Intel+Nvida) voltak vicces dolgok.Kezdődött azzal a dolog,hogy win7-hez nem volt semmilyen driver Asus részéről (win8-hoz adtak egy dvd-t).2 napom ráment vele,aztán meguntam,feltettem a win8-t,olyan amilyen (pl. egy hét használat után összeomlott az egész...).8.1-nél már jobban mentek a dolgok,kivéve hogy bizonyos driverekkel kékhalálozott (!!!) a gép,nem hittem volna,hogy ilyen megtörténhet.
Most egész jól működnek a dolgok,ha alapból nem dvga-val menne a játék,akkor 2 kattintás az egész (jobb klikk-futtatás grafikus processzorral-Nvidia).A probléma akkor van,ha ez nem jön össze, régebbi játékoknál (pl. san andreas amihez valamiért már kevés a hd 4600 minden maxon-azért ez is elég szégyen intel oldalról),meg egy-két kevésbe ismert címnél (pl.7554),ilyenkor az Nvidia vezérlőpultban kéne beállítani,ami kb. 30%-ban sikerül elsőre...
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Futás, futópályák
- Milyen notebookot vegyek?
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest