Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
nekem annyira nem tűnt fosatósnak, eleje az volt, talan az első chapter, de utana egyaltalan nem... és sztem egesz jó game lett belőle, nekem a crysis a sok reklam miatt egyaltalan nem jött be, unalmas volt , semmi újdonsagot nem hozott a jatek, mert a netre dobalt videokat megnezve mar szinte vegigvitted a jatekot

viszont aki jatszott a the thinggel, vagy latta a filmet, az egyből levágja hogy onnan lettek koppintva a szörnyek!
a sztori megint über, jó ez a event horizonos feeling, imadom a scifi filmeket, manapsag meg hogy nem volt egy jó scifi film sem, így ez kicsit csillapította az éhségem
bányászhajó...meg tiszta alien feeling

egyedül a nezetre van nemi panasz nalam, de ezt orvosolja egy wide monitor megvétele

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest