Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
KDE alatt is ki tudsz tenni ikonos gyorsindítót tálcára meg ahová akarsz, nem is csak egy félét. Sőt, ha az alap "K" menüt lecseréled, akkor van ott ikonos, meg mindenféle kompletten más menü.
Amúgy nem minden rossz, ami a Windowsban van. Pl. maga a környezet az jó, és a Win7-re érte el a használhatóság csúcsát (legalább is Windowsos szinten mérve). Szerintem ez a fajta környezet jó és kézre is áll, csak aztán jött a KDE, ami 2 szinttel magasabbra tette a lécet ugyanezen a vonalon.

-
King Unique
titán
Vagyis alapból nem tudja, pont ezt mondtam.
Felrakható persze x/y tool, de ennyi erővel a többi rendszer képességei is kibővíthetőek. Azért általánosan, aki Windowsról vált, azoknak elsőre egy Cinnamon | KDE | Xfce | MATE stb. emészthetőbb és kényelmesebb, mint a Unity. Ez a felső-oldalsó panel is fura és nekem egy idő után baromira kényelmetlen. Aki másra vágyik, annak például az Ubuntu MATE egy jó alternatíva lehet. De ugye ízlések és pofonok...Ha ennyire tetszik, akkor használd, jó szórakozást hozzá! De a magam részéről a Mint Cinnamont nem cserélném le rá. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest