Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dave™

nagyúr

válasz King Unique #105 üzenetére

Lehet ezen rugózni, hogy alapból nem tudja, csak értelmetlen, mert úgyis telepíteni fog mást is, ahogyan gondolom te sem egy alap Mintet használsz csak és kizárólag a hozzá adott szoftverekkel. Ha meg van amit telepítesz, akkor nem mindegy, hogy eggyel több vagy kevesebb? Ez kicsit kákán a csomót esete. Az egy dolog, hogy neked nem tetszik, de továbbra sem értem miért kellene mindennek a Windowsos logikát követnie. Oka van annak, hogy oda került (bár 16.04-től lehet alulra is tenni, úgy már elég Windowsos érzés ha az kell), ezen is ugyanúgy megtalálni a futó alkalmazásokat, helytakarékosabb is mint a KDE/Cinnamon, érintéssel is könnyebb kezelni, meg szerintem ízlésesebb is. Egyébként meg Windowsban is teheted oldalra a tálcát, tehát ha valaki oda rakta, az pont hogy otthonosabban érezné így magát. Eleinte nekem is furcsának tűnt, de gondoltam kipróbálom, hátha nem olyan szörnyű mint amilyen a híre, aztán rájöttem hogy csak a hangos (fikázó) kisebbség húzza le, mert egyébként ez áll a legjobban kézre. A Cinnamon/mate/Gnome classic sem rossz, csak nekem túlságosan old school, a Gnome 3 nem áll kézre, a KDE pedig a lehető legmesszebb áll tőlem. Komolyan mondom, hogy már csak a Unity miatt is Ubuntun maradnék, még ha a Mint egyébként jobb is lenne.

Új hozzászólás Aktív témák