Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
exchanger
üzenetére
Semmilyen összeesküvés elmélet nincs.
A cukorbetegséget te hoztad fel példának, továbbá én nem hinném hogy lenne rá gyógymód. Ez egy nagyon szörnyű és kegyetlen betegség, a rokonságomban is van, sőt az egyik nagyszülőm is cukorbeteg volt. Nekem szerencsére semmi bajom, de én oda is figyelek arra mit eszem.Bár nem vagyok benne 100%-ig biztos, de még mindig azt mondom, hogy ha lenne is rá gyógymód, kevésbé érné meg a gyártóknak az ellenszer, mintha csak kezelnék a betegséget. Egy cukorbetegnek a komplett életmódja felfordul a betegsége miatt.
De a fentiből is kiindulva, érdekes mód semmilyen, lassan ölő betegségre nincs ellenszer. Ott az a nemi úton terjedő immunhiányos betegség (nem szeretem a nevét ;p), a rák. Aztán ott van még az SM (scleroris multiplex) is, bár ezt még épp, hogy csak kezelni tudják.
Azt meg nem hiszem, hogy tegyük fel, megvan a cukorbetegségre az ellenszer. Ha olyan sok pénzt kérnének érte, gyakorlatilag milliókat, akkor az nem gyengén lenne erkölcstelen.
Képes lenne bárki is azt mondani, hogy ha nem tudsz nekem kifizetni X milliót, akkor hagyom hogy szenvedj életed végéig?
Na meg az egészségügy és az állam.. Egy ismerősömnek agytumorja volt pár éve, amit kiműtöttek. A szülei otthagytak a kórházban 50 ezret, afféle hálapénzként, hogy foglalkozzanak rendesen a beteggel.
Aztán a gyerekszülés is, egy kész vagyont kell kifizetni az orvosoknak hogy rendesen ellássanak, minden bizonnyal köszönhetően annak, mert szar fizetésük van. Van pár kis gyerkőc a családban, tapasztalat

Ezek után állami támogatás? Hajjaj...
De persze aztán ne legyen igazam 
-
Apollyon
Korrektor
válasz
exchanger
üzenetére
Ez nem igaz.
De ha az is lenne, 40 évvel később nem ugyanúgy 2 buznyákba fog kerülni egy X mennyiségű gyógyszer mint a kezelés elején.
Infláció vagy mi, ugye?
Amúgy meg, de igen, sokkal jobban megéri egy nagy tömegből élete végéig a pénzt fejni, mint egy csapásra mindenkit meggógyítani. Irreálisan nagy összeget meg úgysem lehet elkérni, mert nem tudják kifizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Router gondok
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

De persze aztán ne legyen igazam