- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ani_rg
újonc
Szia!
Velem eddig csak egyszer fordult elő ilyen. Én is a hátamon feküdtem, mikor arra ébredtem fel, hogy nem kapok levegőt, nem tudok megmozdulni és egy alaktalan áttetsző valami (szellem?) áll az ágyam mellett, mintha fojtogatna. Mondanom sem kell, hogy hogy bepánikoltam. Nem tartott tovább egy percnél, utána felkeltem, de egész este nem mertem visszaaludni.
Pár hétre rá láttam erről egy műsort a tv-ben, nemrég pedig egy egyetemi előadást ültem végig róla. Sleep paralysys-nek nevezik a jelenséget.
Ha többször fordult elő veled nem ártana felkeresni egy orvost, állítólag néhány antidepresszáns lerövidíti vagy teljesen megszünteti a REM szakaszát az alvásnak, mikor ezek a "jelenségek" előfordulnak. (de kérdezz utána, mert egy előadástól sajna nem lettem szakértő)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Első alkalommal kb. 10 éves lehettem.Még ma is tisztán emlékszem. Fekszek az ágyamon és nézek. Persze sötét van,...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest