- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
ani_rg
újonc
Szia!
Velem eddig csak egyszer fordult elő ilyen. Én is a hátamon feküdtem, mikor arra ébredtem fel, hogy nem kapok levegőt, nem tudok megmozdulni és egy alaktalan áttetsző valami (szellem?) áll az ágyam mellett, mintha fojtogatna. Mondanom sem kell, hogy hogy bepánikoltam. Nem tartott tovább egy percnél, utána felkeltem, de egész este nem mertem visszaaludni.
Pár hétre rá láttam erről egy műsort a tv-ben, nemrég pedig egy egyetemi előadást ültem végig róla. Sleep paralysys-nek nevezik a jelenséget.
Ha többször fordult elő veled nem ártana felkeresni egy orvost, állítólag néhány antidepresszáns lerövidíti vagy teljesen megszünteti a REM szakaszát az alvásnak, mikor ezek a "jelenségek" előfordulnak. (de kérdezz utána, mert egy előadástól sajna nem lettem szakértő)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest