Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
Itt pesten én nem mernék bringát használni. Az autósok nagyrésze nincs felkészülve rájuk, sőt, ha még kicsit vakmerőbb is az illető, nagy galibát okozhat.
Múltkor egy kivilágitatlan bringás jött velünk szembe, de legalább 40el tekert, alig birta fatter elrántani a kormányt, úgy hogy a kis utcában ne csapjuk a parkoló autónak a kocsit. Ha nem veszi észre, csatt lesz.
Vagy mondhatnám, nálunk, van egy kanyar, amit átszel egy bicikli út. Nem egy baleset volt, hogy elcsapta a kocsi a bringást, mert olyan szögben jött, hogy nem szúrta ki. Ehhez nekem nincs kedvem. Vidéken, vagy kisebb városokban ez nem gáz, de itt pesten én nem szeretném. -
Dany007
veterán
Persze, hogy nincs. Hiszen csak az a lényeg, hogy valahogyan lehúzzanak még egy rakást pénzt az emberekről, mert másképp kigazdálkodni nem tudják...
Csak azt nem értem, külföldön ez mért működik mégis? Lehet ott sem nyereséges a tömegközlekedés, okés. De azért mégiscsak sikerül karbantartani a gépparkot, illetve újítani is rendszeresen. Mindeközben a jegyárak sem szaladnak az ég felé. És talán a cég se akar minden hónapban csődbe menni, mint nálunk.
Ezzel szemben nálunk az árak is aránylag magasak. A metrókocsik 40 évesekHetente füstöl el egy... Szóval itt valamit nagyon rosszul csinálnak. De tudom azért a jutalom jár! Naná
Új hozzászólás Aktív témák
lo 21 milliárdra van szükség az eddigi támogatásokon felül, hogy idén ne dőljön be a BKV. Ilyenkor óhatatlanul felmerül a...
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- LEGO klub
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Peugeot, Citroën topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest