Hirdetés
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Másrészről, a zenék amikkel érvelsz az én általam linkeltekkel kapcsolatban, hát inkább hagyjuk. A mi ízlésvilágunk totálisan más pályán van. Én ezt a classic dolgot is leginkább a bulik szemszögéből próbáltam megközelíteni. Te voltál elekronikus zenei bulikon a 90-es években? Én kb 96-tól 2004 ig minden hétvégén, de minden második hétvégén biztos! Semmi olyat nem hallottam a linkelt zenéid között, ami engem megfogott volna. Talán Marshall Jefferson, egyébként 1999-ben voltam egy bulin az akkor épült új egyetemi épületben rendezték meg Budapesten, talán Airport 99 party volt, amit először Ferihegyen akartak megrendezni, de végül ott nem engedték. Na ott hallottam Marshall Jefferson-t és úgy emlékszem nagyon jó volt.
Az az érzésem, hogy te végig se nézted, netán hallgattad, a zenéket amiket a cikkben bemutatok, gondolom megnézted az elején azt az egy listát és ennyi, aztán jöttél puffogni. Javaslom nézd végig.
Üdv!addig is egy klasszik! [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kedvenc elektonikus zenéim a 90-es évekből és a 2000-es évekből is.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- LED világítás a lakásban
- Whisky topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Path of Exile 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest