Új hozzászólás Aktív témák
-
7s26c
őstag
Lyézusom....
-
En is ekezet nelkul irok ,de nem lustasagbol, csupan megszokas.
DOS ban tanultam gepelni kb 25eve. Ott nem volt ekezet
Ezt a berogzodest csak erositettek az internetes jatekok ;amik nyilvan nem ismerik a magyar nyelvet . -
vimes
senior tag
A YouTube-on sokkal több az ilyen "gyöngyszem". Én már annyira hozzászoktam, hogy tökéletesen értem a " nyelvüket". Btw ezek nagy része 10-enéves (szerintem). Akkor viszont nem kell már sokáig aggódni a túljelentkezés miatt az egyetemekre/főiskolákra...
-
SunyaMacs
aktív tag
A saus márka másik neve snsv
-
Robert07
aktív tag
Akkor en csak az igenytelenek koze tartozok az ekezetek miatt. Mondjuk mentsegemre szoljon h a billentyuzeten, amit hasznalok egyaltalan nincsenek ekezetek. (Kbd for Excel)
Viszont ha egy hsz-nel valami fontosabbat irok, akkor ott vannak ekezetek, meg ha kenytelen vagyok angol kiosztasrol megirni.
Mondjuk mar szedtem le egy programot, amibel meg tudom forditani az Y-t es a Z-t.
-
potyautas
tag
Feltöltött képekre reagálás: gyá de szípekvattok tesa; jolnezelki k anyam
-
draco31
veterán
Hát Play-en a programoknál vannak néha olyan szösszenetek, hogy percekig röhögök rajtuk, persze hiba nélkül leírva.
-
Javaslom a "Nagy hülyétkapokazapróktól" topik látogatását. Amit a bejegyzésben mutattál, azok egész érthetőek
-
d@vee
őstag
válasz
pulyka jocó #2 üzenetére
Írni nem tudok, nincs pénz kajára (mert elment cigire meg mobilnetre), munkanélküli vagyok...de ipfon az kell.
Ismerek ilyet
De most komolyan, ezek hogy keresnek rá google-ban, ha tokot akarnak nézni rá, vagy mittudomén -
pulyka jocó
senior tag
Írni sokan nem tudnak, de ipfon az kell
Én se bírom az ilyen embereket, mert egyrészt nem biztos hogy érted mit akar, másrészt ha visszakérdezel hogy most akkor mivan neki áll feljebb
iPhone-rol annyit, hogy sokan ma már úgy kezelik ha nem azt használod nem vagy ember... -
Hülyék paradicsoma. Már helyesen írni is lusták.
Lehet csak a helyesírás ellenőrző van mindenkinél kikapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Biztos vagyok benne, hogy mindenki aki ezt olvassa, ejtett már hibát írás közben, legyen az billentyűzeten történő...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- VoIP telefonálás
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest