Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz 1kisk81 #100126 üzenetére
Ha elfogadjuk (gondolatkísérlet), hogy az ukrán elnök egy bohóc, az még nagyobb gáz az oroszokra nézve, hogy nem tudták megdönteni (Ahol egy KGB-s az elnök... )
Ráadásul ez egy paródia a linken, ha valakinek nem esett volna le.
(BTW a USA-t is vezette színész.)[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
koko52
nagyúr
Dehogy vezet, kellett egy színész/szóvivő. Ahogy Biden is az usának.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Trailblazer
veterán
válasz 1kisk81 #100140 üzenetére
Pedig nagyon úgy beszélsz, mint aki a rajongójuk. Én már éltem az átkosban, nem akarom vissza azt a világot, ahol ők fújják a passzátszelet. És gyanítom, az ukránok is ezt a visszahúzást elégelték meg. Sajnos nálunk is a kelethívők erősödtek meg.
[ Szerkesztve ]
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
KROK640
nagyúr
Ezt a felvételt már kb 2020 óta ismerem. Ha hozzáveszem, hogy a nép szolgája sorozat milyen zseniális volt, és ő szponzorálta és főszerepelt benne (azt nem tudom mekkora mértékben írta ő), akkor azt kell mondjam, hogy valamit nagyon is tud. Ha pedig abból indulok ki, hogy netán nem is a hirtelen jött népszerűséget lovagolta meg, hanem egy tudatos kampány volt, akkor ez a "bohóc" a legzseniálisabb. Mindemellett az a tény, hogy nem fuvart hanem lőszert kért azt is mutatja nekem, hogy Ukrajna kapott végre egy olyan vezetőt amilyen MO-ra is erősen ráférne.
Egyébként a felvételen felbukkan a nép szolgájában az egyik minisztere (vele kezdi a zongorázást, majd bejön a nagydarab fickó aki szintén megjelenik a sorozatban) és végül a kommentátor (a videó utolsó másodperceiben megjelenő kopasz alak ) a sorozatban a külügyminisztere, akkor vannak itt ismerős arcok bőven.
írom mindezt úgy, hogy az orosz-ukrán helyzetet 2022 január vége óta követem, és egyébként tervezek a logouton egy-két cikket is majd a témának (kb 95%-os készültség) szentelni, házigazdai engedélyem megvan már rá.
Megjegyzem, mindemellett vannak neki is unszimpatikus lépései a szememben, de mindenképp el kell ismernem az erényeit is.#100127 hcl : no igen, ha ezt is hozzávesszük, akkor oroszország még nagyobb bajban van.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
tserrof77
őstag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest