- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
seniman #53927 üzenetére
"...le van szarva a csalóka üldözése..."
Igen, Kalandornak minden álma, hogy tele egyen az apró csalókkal, és hogy mindenkit kopasszanak meg, és ne lehesenn normális üzleteket kötni. Ja, nem.
Komolyan, gondold már végig! Miért lenne az jó nekik, ha nem foglalkoznának a csalókkal? Én inkább úgy érzem, hogy nem nagyon látunk bele, hogy mit tehetnek meg és mit nem (ugye a rengeteg szabályozás, stb...) fotelből meg könnyű ugye dumálni, hogy így meg úgy nincs csaló üldözés, meg mit kéne csinálni.
Én azért amennyire látom, amit tudnak megtesznek. Lásd egy bazinagy rószaszín, kiemelt üzenet privátoknál, csalós topikba akit jelentenek, azt tiltják/felszólítják, hogy rednezze, stb...
Emberből vannak ők is, mindenre nincs kapacitásuk, biztosan nem tökéletes a rendszer (olyan nincs is), de amit tudnak megtesznek szvsz. Rossz olvasni ezt a szidalmazást még így egyszerű PH olvasóként is.Meg mondjuk az okos usereknek kéne végre kicsit jobban figyelni. Pl. hogy nincs 20.000-ért RTX 2080Ti meg hasonló bombavételek. Főleg ha csak előre lehet utalni, az már gyanús.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
seniman #53927 üzenetére
Vagy csak szimplán régen volt és rosszul emlékeztem?
Jön a cukiság faktor, elkenés, stb, csak az elnézéskérés nem jön.a lényegen nem változtat, le van szarva a csalóka üldözése (...)
Bebizonyítottam, hogy hülyeséget beszéltél, hogy foglalkoztunk vele, stb., de nem, a meggyőződés üti a tényt a mesevilágban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest