- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Migráns #50639 üzenetére
+ akár egy feladott hirdetés NEM is jelenhetne meg csak az "első fok" moderálása után tehát ha valaki rábólint akkor mehet fel ez még komolyabban szűrné a hirdetéseket mert nem kerülnének fel lidérc dolgok.
Persze itt is lehetne finomítani egy "megbízható" plecsnivel rendelkező eladó hirdetése azonnal megjelenhetne de ha utólag több hirdetését is visszadobja a másodfok is, akkor meg lehet vonni mondjuk 1 évre a megbízható státuszt és neki is ki kell várnia az első fok moderációját, hogy megjelenhessen a hirdetés.
-
Chaser
legenda
válasz
Migráns #50639 üzenetére
van még egy variáció, bár ebben az esetben valószínűleg rosszban próbálna sántikálni ez a kedves "kereső bácsi"
én azért nem engednélek be, mert valamikor sok éve, amikor beengedtem ismeretleneket a lakásba, az egyik bácsi, mivel szerinte hibás volt amit vett tőlem, meg egyébként is át akartam b@szni, mivel elutasítottam a teljesen alaptalan kárpótlási igényét, azzal kezdett fenyegetőzni a telefonban, h el tud ám jönni a lakáshoz, és meg tzdja várni barátnőt/feleséget/bármilyen rokont és majd megtudom kivel szórakozok...nos, akkor még nem rögzített a telefonom hívásokat, csodafonom sem volt, természetesen most sem rögzít minden hívást a telefonom, mivel nem értek hozzá (((( :
az említett ügylet pedig egy sz@ros 10e ft-os komplett rgb led szalag csomag volt, amit 10e ft-ért vett tőlem a vakerán, 1 hét garral, bolti ára 20e ft volt
eltelt az egy hét, mikor szólt, h vmelyik led pislákolt, el volt törve a lába, most tudta kipróbálni, mondom oké, kicserélem a drivert, elküldöm postán saját ktsg-en - az eredeti csomag is postán ment -, nem jó, sos-be kell, eljön érte, akkor szentesi faluban laktam, ő meg lejött pestről ótóval', ott előttem kipróbálta, minden jó
eltelt két hónap, vagy három, egyszer hív, itt a villanyszerelő, nem jó a szalag, megint villog, konzultáltam a szerelővel is, természetesen a szalagot már 25 felé vágták, amire már a hirdetésben azt mondtam akkor nincs gar, az 1 hét mintha eltelt volna, meg mintha egy hét után mégis cseréltem volna drivert, mit is szeretnének tőlem pontosan? annyi kiderült, h a villanyszerelő bácsi is nagyobb sikerrel indult volna az utcaseprők bálján mint a "szakmájában" ( : a vége meg a fentebbi lett
a kedves vevő jól szituált úriember - illetve annak látszott -
nos, én ezért nem engedek azóta semmilyen üzletet a lakásba, idegenekkel egyetemben, magamat nem féltem...______
újabb alzás akció, új tv 348e ft, ugyanaz a tv felbontott csomagolásban, újszerű állapotban 360e ft... ( : eddigi legnagyobb ilyen árkülönbség 100 v 120e ft náluk, most beugrott, nyilván ezért adják sokszor aprón is drágábban a használt terméket mint boltban az újat :d
-
Cs1csó
titán
válasz
Migráns #50639 üzenetére
A Jófogás, a Hardverapró, és a Facebook Marketplace is ilyen. Gyakorlatilag SEMMILYEN korlát nincs a hirdetésfeladásnak:
- egy akármilyen fényképezni képes okostelefon
- internet ami lehet akár egy pláza ingyen WIFI-je.Ennyi anno emlékszem az Apró újságban - kb. 25 éve - egy példányt kellett venni abban volt egy kivágható hirdetésfeladási szelvény. Tehát az újságot meg kellett venni és akkor is csak 1 hirdetést tudtál feladni.
Ha jól tudom az autó és az ingatlan hirdetések fizetősek, de ott sem mindegyik és nem mindenhol.
A helyes megoldás az lenne, ha megbízható és hiteles személyek jogot kapnának, hogy azonnal felfüggesszenek egy hirdetést, ami egyértelműen átverésre épít. Persze erről értesülne a hirdetés feladója, és ha elfogadja, hogy sajnos ezen az oldalon nem fog senkit átverni akkor továbblép ha nem tetszik neki akkor lenne egy magasabb szint "másodfok" és ott is többen ránéznének és döntenének ha helyben hagyják és megint próbálkozik vagy megint átverős hirdetést ad fel akkor törölni. (alapvetően ez a rendszer biztonságos is lenne mert az első körben több "döntési joggal" bíró személy lenne - akár azok akik itt hangadóak és egyszerűen idegesíti őket a sok lehúzó, átverő lidérc - de a másodfok már moderátorokat jelentene, tehát maximum 1-2 nap csúszást jelenten a hirdetése a "közösségi" moderáció okán, és természetesen ha valakinek túl sok moderációját dobják vissza akkor tőle a jogot is meg lehet vonni mivel túl "buzgó")
Ezzel komolyan ki lehetne tisztítani az aprót:
- a hirdetések mennyisége emészthetőbb szintre esne vissza
- a hirdetések minősége is nőneSzerintem kb. 1 év alatt kikopnának ezek az emberek, mert itt nem lehet feladni olyan hirdetést, hogy egy 10 éves 10 ezer forintot érő konfigot 100 ezer forintos erős gémer gépként hirdessen, vagy aki az előreutalást adja meg mint fizetési opciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest