Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
unro
csendes tag
"Amiről érdeklődsz, az a hálózati sebesség, ami a hálózati kártya, illetve a többi hálózati egység, nálad a router, függvénye. Ez régebben 10 MB, jellemzően ma már 100 MB azaz MegaByte, de terjed az 1 GigaByte-os (GB)."
Ez sztem egy kicsit máshogy van (helyesen így néz ki kiegészítve egy kicsit):
Amiről érdeklődsz, az a hálózati sebesség, ami a hálózati kártya, illetve a többi hálózati egység, nálad a router, függvénye. Ez régebben 10 Mbit/s, jellemzően ma már 100 Mbit/s azaz MegaBit / másodperc adatforgalomra képes, de terjed az 1 GigaBit/s-os sebesség már ami majdnem 125MByte/s-os adatátvitelre is képes.
Ha valakit sikerült összekevernem akkor olvasson utána és kérdezzen bátran.
-
unro
csendes tag
"hy.
5 megás netem volt a t-online-nál..aztán emeltettem 15re(micsoda választékok vannak)
arra lettem figyelmes,hogy 30 percenként megszakad,de estefelé már 5 percenként
elmondták,jajj messze vagyunk a központtól,kb 2 km-er..és,hogy nem bírja a sávszélességet leadni,jó..akkor vissza 5 megára..de ugyanugy baszakodik a net :S
Vki help,hogy miért"Szia!
Ilyen esetben ha nem bírja a vonalad a sebességet nem fognak tudni ugyanarra a portra visszarakni téged ha visszamigrálsz a korábbi csomagra és lehet hogy az a port nem működik olyan jól, de természetesen minden orvosolható.
Bejelented addig amíg meg nem oldják. Akár többször is...Kitartást...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi