- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Persze ezek sosem tudják ugyan azt nyújtani, mint az eredeti. Ezt én is jól tudtam, mikor beültem rá, így nem is csalódtam akkorát, sőt kifejezetten tetszik.
Egyébként ha kicsit bátrabbak lettek volna, akkor az eredeti sztorihoz nem nyúlva ki lehetett volna hozni belőle sokkal többet is, mint hogy hűen lemásolták. Hiszen rengeteg üres "tér" van a sztoriban. amit azért kicsiben csináltak is, mikor Nala elszökik. Az az eredeti filmben nem volt.
-
GSP
aktív tag
Hát nem az igazi. Sajnos egyre több a gyenge remake, vagy előszereplős vagy remix stb...ki hogyan hívja.
Sokszor már csak a 4K + HDR, azaz a látvány, ami jó egy-egy újabb filmben. -
Cyberpunk
félisten
Na október 11.-én jelenik meg digitálisan, és október 22.-én BR-en.
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Ma volt szabad két órám, és hát megnéztem 3x-ra is. Szerintem a mozi gépész után nem sokan látták ennyiszer. Még mindig tetszik.
-
Borzalmas volt.
-
Cyberpunk
félisten
Igen jó meglátás. Nem elnagyolt minika valóban van, igaz ez a mozi vásznon nehezen jön át. Az állatok testbeszéde is jelen van egyébként.
A hangulata valóban komorabb. A rajzfilmben azért vannak vidámabb részek, amik pont a túlzó mimika miatt is hatásosak. Ebbe is próbáltak vicces dolgokat erőltetni, de nem igazán tett neki jót.
-
KKaresz45
senior tag
Tetszik a bejegyzés.
Nekem nagyon bejött ez a remake és örülök, hogy nem csak fikázó írásokat lehet róla olvasni.
Mindenhol azt olvasom, hogy "azért rossz mert nem olyan mint a rajzfilm". OK, a rajzfilm tényleg zseniális volt, és ez valóban nem pont olyan, de miért is lenne olyan? A rajzfilmet már megcsinálták 1994-ben, minek csinálnák meg ugyanazt még egyszer?
Az is igaz, hogy a reálisabb megjelenítéssel elvesztek dolgok, például csökkent a humor faktor, de (számomra) nem zavaró mértékben. Nincs mimika? Van mimikájuk az állatoknak, csak nincs benne az az eltúlzott, irreális mimika ami a rajzfilmeket jellemzi. Cserébe a gonoszok félelmetesebbek lettek, nagyobb a fenyegetés, nagyobb súlya van az eseményeknek. A drámai részek ez által még drámaibbak lettek. Egyáltalán nem éreztem "lélektelennek", mint ahogy egy kritikában olvastam. Én személy szerint jobban tudtam izgulni az élő(nek ható) állatokért, mint a rajzfilm figurákért.
Más, mint az eredeti, kár is összehasonlítani vele. Az új megvalósítás miatt máshogy hat a nézőre, más érzéseket vált ki, más élményt ad. Ezért érdemes remake-et csinálni. Elmondani ugyanazt a történetet (kicsit) másképpen.
-
joey04
titán
Nem rossz, de nekem csalódás volt. Pontosan azért, mert az eredeti egy klasszikus, ez meg max "egynek elmegy" kategória. Ha nem láttam volna anno az eredetit, akkor jobb véleménnyel lennék róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok! Ez egy beszámoló lesz az új Oroszlánkirályról, egy rajongó szemén át. Itt az én saját véleményemet,...
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest