- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Mivel nincs háttértár kategória, így kvázi megfelelő helyen van. Mégis a HDD "utódja", így mindenki ott keresi.
-
Ptech
addikt
Valószínű, hogy az egység sugarú júzerek és ifj. Veér Istvánook miatt van ott, hogy ők is megtalálják.
-
aero.
veterán
Szerintem azért rakták oda, mert egyértelműen ugyanazt a feladatot látja el, mint a merevlemez. Ráadásul mivel ugyanaz a feladata, az ember akaratlanul is egy helyen keresi így csak lenyitja a Merevlemez szekciót és ott van. Jobb, mint legörgetni az S-ig.
-
No-kia
addikt
erre én már az első ssd-k megjelenésekor is felfigyeltem, máshol is így van
zodiak: de ponth ez az, hogy a merevlemezek kategóriában van xD
-
z0d1AK
nagyúr
Az SSD sok helyen kerül külön kategóriába a merevlemezeken kívül, mivel még azért "speciális" hardvernek számít, még akkor is, ha sokan szaladgálnak itt vele a Ph!-n.
-
.bableWes
őstag
te kis "csiter"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Egérpad topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest