Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiamondBack
senior tag
10 évad SG1 és az 5 évad atlantis mai napig itt figyel a vinyómon az egyetlen sorozat amit szeretek

-
lapa
veterán
akárhányszor leültem egy ilyesmi igényesen ikonizált gizike desktop elé, mindig ott bizsergett a ravaszon a zujjam, hogy "jobb klikk - rendezés név szerint". hülye kérdésre általában el is sült véletlen a zegér.
nem vagyok oda a csillagkapuért, de nézem ezeket a szerencsétleneket... az ugrott be mikor lejárt cuccok megsemmisítésén kellett részt vennünk a felsőpakonyi szeméttelepen. az nézett így ki, csak mi nem ilyen középen guberálós teshelyzetet nyomtunk.
-
Crystalheart
őstag
Van 8 fő program (+ asztal megjelenítése) a Gyorsindítás eszköztáron, ezek ugye 16×16-os ikonok; a start menüben még 6 gyakran használt egyéb program, és minden mást a "Minden programból" érek el. Igaz, ez még XP, de a W7-et is visszaalakítom megközelítőleg ilyenre, ha oda jutok. Olyan nincs, hogy ne találnék valamit, hiszen ABC-rendben vannak.
(Ha erősebb gépem volna, feltenném a Rocket Dockot, talán, de nem biztos.) -
Cucuska2
addikt
válasz
Crystalheart
üzenetére
Miért ne rakjam oda? Nem tudok rá jobb helyet elképzelni.

-
Crystalheart
őstag
Azt a durva, mi értelme ennyi ikonnak?
(Nekem mondjuk csak a lomtár van kint. Minden másra Start menü, azért is hűltem el, mikor megtudtam, hogy a W8-ból kiszedik.
) -
Pukkancs
aktív tag
Jól összekeverném őket

-
Recon666
Közösségépítő
Ha érdekel az asztal moddolás nézz be erre; [link].

-
Recon666
Közösségépítő
Jáj

Eczke: Ennyi ikon mellék külön kategóriát kellene csinálni.
Bár már láttam többet is egy asztalon. 
-
Иван
őstag
Nekem portalos.

Gondolkodok újon, mert már vagy fél éve ez, de egyelőre nem jutott jobb az eszembe.
-
EczkE
veterán
-
Cucuska2
addikt
Kerestem én is, de ez volt a legjobb. Bár full castos jobb lett volna. Igazából ez lett volna a legjobb, de az 1600x960 olyan f*sul néz ki 1680x1050-ben, hogy inkább ez.
Az ikonosoknak: lejjebb kellett vennem az ikonok méretét így is, meg a betűméretet, mert a Windows által definiált 'kicsi' ikonmérettel alig volt 10 szabad hely.

-
mttssz
senior tag
Kicsit mintha sok lenne az ikon.

-
Viktor77
titán
Jó, csak olyan képet kerestem volna, ahol Ford helyett Ronon van.
-
EczkE
veterán
Igényes.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5-ös pakkban olcsóbb! Dell Latitude 7390, i5-8350U, FHD/IPS, TOUCH, garancia, cégeknek ÁFA-s számla!
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- GAMER PC: i7-7700 /// 16GB DDR4 /// RX 5700 XT /// 256GB SSD
- GAMER PC: i5-8500T /// 16GB DDR4 /// GTX 1080 /// 250GB SSD + 500GB HDD
- GAMER PC: i5-10500 /// 16GB DDR4 /// RX 6600 XT /// 250GB SSD + 500GB HDD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Ha erősebb gépem volna, feltenném a Rocket Dockot, talán, de nem biztos.)
(Nekem mondjuk csak a lomtár van kint. Minden másra Start menü, azért is hűltem el, mikor megtudtam, hogy a W8-ból kiszedik.