Hirdetés
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
Tenyleg gyorsabb lett vele, de a konyvtarakat a nyitolaprol hogyan lehet eltuntetni?
-
Samott
addikt
Szivas van, de nem a tabla hibaja: Simpsons tapped out tegnap azt mondta hogy nincs eleg hely a frissiteshez, torolgettem egy kicsit de csak nem akar felmenni. Most mar ott tartok hogy tenyleg rohadt sok szabad hely van (tobb min 1GB) de igy is arra hivatkozik hogy nincs eleg szabad hely. Honnet veheti ezt? Volt mar ilyen, a factory reset se segitett, csak az andorid ujrahuzasa. Nem jatszanam el feleslegesen ujra.
-
Samott
addikt
zoltan6: geekbuyingrol adapterrel erkezett az amcsi tolto, de teljesen jol mukodik. Amugy ha kinabol rendelgetsz erdemes venni parat: SKU: 3529
gghrtz: jol tetted, en is azzal kezdtem, nem eleg hogy bubis volt de meg a kontrasztot is elcseszte.
Van mar 3Gs is: Cube Talk9 U39GT - mas procit kapott ha jol latom
-
Samott
addikt
Kiveszed az automatikus idofrissitest, atallitod az idozonat es ujra engedelyezed a frissitest.
Mar be is laktam:
Alul a gombokat hogy lehet rendezni? Jol gondolom, hogy ez a Nova launcher beallitasa? A fenti ertesitesi savhoz se ragaszkodnek, jo volt az nekem a jobbalso sarokban... at lehet ezt valahogy allitani?
Lassabban kapcsol be mint az elozo tabletem (tovabb kell nyomni a bekapcsologombot), emiatt volt tegnap ejjel nehany izzaszto pillanatom.
A kepernyo se IPS, de a felbontas karpotol az enyhe fakulasert. Van a csaladban egy masik RK3188-as tabla, de ez sokkal gyorsabbnak erzodik, latszik hogy a CUBE-nal a szofverrel is torodnek rendesen.
-
Samott
addikt
Geekbuying, 8/31 rendeltem, 9/03 postaztak, 9/07 hagyta el kinat, 9/11 erkezett magyarorszagra es ma megkaptam. ;-) Hihetetlen jol be volt csomagolva, de csontra le volt merulve, most toltom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest