Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karlitosz
tag
Igen, meglepő, hogy sokkal pörgősebb vele, ami külön tetszik, hogy alapból százalékos akku kijelzést használ ami számomra nagyon pozitív, ráadásul rendesen mutatja a merülés állapotát. A gyári böngészővel ez a rom tényleg hasít. Eddig teljesen pozitív benyomások értek. Amit észreveszek, hogy gyorsabban merül, sztem az 1.06os rom lassúsága kapcsolatban lehet azzal hogy az a rom kevésbe meríti az akkut. De jobb ez így inkább merüljön hamarabb de pörögjön. Mivel a wifi az egyik legnagyobb energia zabáló gyanítom, hogy a wifi rovására növelték az akkuidőt. Na de mind1 is ez a rom kíméletlenebb az akkuval de legalább pörög.
Kérdésedre válaszolva, a főképernyőről az a nagy bumszli mappát még én sem tudtam eltüntetni, ötletes lenne csak valahogy engem is zavar. Ha rájövök írok majd.
-
kovee01
tag
Köszönöm, ahogy kérdeztem rátaláltam már, viszont még van pár dolog amit be kell rajta állítanom, csask most dolgozom. Viszont eddig amit láttam belőle nekem nagyon gyors, és tetszik az asztalos megoldás is. Jók az animációi, és egészébe véve egy masszív gép ahogy fogom. Rendeltem hozzá billentyűzetes tokot, a nagy kezem ellenére elég jól boldogulok azzal is így eddig happy vok
Az írás hatására sztem 100ak rendelték ezt a táblát, beszéltem a kintiekkel és írták hogy több 10db rendelés jön hetente az elmúlt 15-20napban. Szerintem ZS3NI vedd fel a jutalékot utána 
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az írás hatására sztem 100ak rendelték ezt a táblát, beszéltem a kintiekkel és írták hogy több 10db rendelés jön hetente az elmúlt 15-20napban. Szerintem ZS3NI vedd fel a jutalékot utána